مواد لازم و آموزش نان تپسی پواچا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان تپسی پواچا
نان تپسی پواچا یکی از نانهای خوشمزه و ساده ترکیه است که بیشتر برای صبحانه و عصرانه مصرف میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نان تپسی پواچا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان تپسی پواچا | |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
آب ولرم | ½ لیوان |
پودر خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | حدود ۴ لیوان |
مواد رومال نان | |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¼ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیاه دانه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش نان تپسی پواچا
مرحله اول
برای درست کردن نان تپسی پواچا خوشمزه به روش ترکی، ابتدا شیر ولرم را به همراه آب ولرم، نمک، پودر خمیر مایه فوری و شکر داخل یک کاسه مناسب میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا همه材料 با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و آن را کمی دیگر هم میزنیم تا بافت مواد یکدست شود. سپس آرد را به آرامی روی مواد الک کرده و به آرامی همزمان با الک کردن مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
باید مواد را خوب مخلوط کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید، افزودن آرد را متوقف کرده و خمیر را روی یک سطح تمیز منتقل کرده و چند دقیقه ورز میدهیم.
مرحله چهارم
حالا یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و سپس خمیر را به تکههای کوچک تقسیم کرده و درون کاسه قرار میدهیم. بعد از آن روی کاسه را میپوشانیم تا خمیر خوب بماند و به مدت کمی استراحت کند.
“““html
را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت میدهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۵۵ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از گذشت ۵ دقیقه دیگر، خمیر را از کاسه خارج کرده و کمی ورز میدهیم تا هوای اضافیاش گرفته شود. سپس آن را به ۹ قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله ششم
حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب کرده و خمیرها را در کنار هم درون قالب قرار میدهیم. ۸ عدد خمیر را در دور قالب و یکی از خمیرها را در وسط قالب میگذاریم. سپس روی خمیرها را میپوشانیم و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان، مواد رومال را با هم ترکیب کرده و روی خمیرها میمالیم. در حین مالیدن مواد، خمیر را کمی فشار میدهیم و سپس به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا نان پخته شود. در نهایت نان را از فر خارج کرده و به همراه مواد دلخواه سرو میکنیم.