مواد لازم و آموزش نان خامه ای کراکولین خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش نان خامه ای کراکولین
نان خامه ای کراکولین یک نوع نان خوشمزه و مخصوص شیرینیپزی است که طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق آموزش نان خامه ای کراکولین با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان خامه ای کراکولین |
|
آرد | ۱ لیوان |
تخممرغ | ۳ عدد بزرگ |
پودر قند | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¼ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم برای روی نان |
|
کره | ۵۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۵۰ گرم |
آرد | ۵۰ گرم |
آموزش نان خامه ای کراکولین
مرحله اول
برای تهیه نان خامه ای کراکولین در خانه، ابتدا کره را از یخچال بیرون آورده و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه نرم شود. سپس آن را همراه با شکر قهوه ای در یک کاسه ریخته و با همزن به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا آرد را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. سپس این خمیر را بین دو کیسه فریزر به ضخامت ۱ میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد برش بزنید.
مرحله سوم
خمیرهایی که برش زدهاید را درون یخچال قرار دهید تا خنک شوند. سپس میرویم به مرحله بعدی برای تهیه خمیر نان خامهای.
“““html
برای شروع، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود.
مرحله چهارم
حالا آب، روغن مایع، نمک و پودر قند را در یک قابلمه مناسب میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا این مخلوط به جوش بیاید. بعد از آن، آرد را یکجا به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط را خوب هم میزنیم تا خمیر به شکل یک توده جمع شود، سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت میزنیم. بعد از گذشت این زمان، قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم و اجازه میدهیم خمیر کاملاً خنک شود.
مرحله ششم
در این مرحله، خمیر را درون یک کاسه مناسب میریزیم و بعد تخممرغها را یکی یکی به خمیر اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخممرغها به خوبی ترکیب شوند. سپس وانیل را با تخممرغ آخر اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
وقتی که خمیری یکدست و چسبناک حاصل شد، آن را درون قیف با سر ماسوره ساده میریزیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیر را با فاصله از هم درون سینی پایپ میکنیم.
مرحله هشتم
بعد از آن، خمیرهایی که با کاتر شکل دادهایم را روی خمیرهای پایپ شده درون سینی قرار میدهیم. سپس سینی را درون فر گذاشته و اجازه میدهیم نانهای خامهای به مدت ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً پخته شوند.
مرحله نهم
بعد از این زمان، بدون اینکه درب فر را باز کنیم، دما را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش میدهیم و اجازه میدهیم نان خامهایها حدود ۷ تا ۸ دقیقه دیگر در فر بمانند تا کاملاً پخته و روی آنها طلایی شود.
مرحله دهم
پس از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم نان خامهایها کاملاً خنک شوند. حالا کمی از قسمت زیرین نان خامهایها را برش داده و با خامه قنادی پر میکنیم و در یخچال میگذاریم تا کمی استراحت کنند. نوش جان!