آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان روغنی لایه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان روغنی لایه ای

نان روغنی لایه ای یکی از نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های مختلف درست می شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این نان خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان روغنی لایه ای
شیر ۱ لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
آرد ۳ تا ۳و نیم لیوان
کنجد سفید به مقدار کافی
نمک ۱ قاشق مربا خوری
مواد میانی نان روغنی
روغن جامد ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

آموزش نان روغنی لایه ای

مرحله اول

برای درست کردن نان روغنی خوشمزه، یک کاسه مناسب می‌خواهیم. ابتدا شیر و ماست را به کاسه اضافه می‌کنیم و با یک همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم تا ماست حل شود. سپس نمک را به مخلوط شیر اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا در یک کاسه دیگر، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس این ترکیب را دو بار الک می‌کنیم. بعد از آن این مخلوط را دوباره در الک می‌ریزیم و به تدریج در ۳ مرحله به مخلوط شیر و ماست اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا به حالت خمیری درآید. بعد از آن خمیر را با دست ورز می‌دهیم تا یکدست شود و دیگر به دست نچسبد. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و ۱۵ دقیقه در دمای اتاق می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله چهارم

در زمان استراحت خمیر، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و روغن جامد را به همراه روغن مایع و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌ کنیم. این مخلوط را هم می‌زنیم و وقتی روغن کمی گرم شد، از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله پنجم

بعد از ۱۵ دقیقه، روی سطح کار کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم. سپس خمیر را به چند چونه مساوی تقسیم می‌کنیم و دوباره می‌گذاریم خمیر استراحت کند.

مرحله ششم

حالا دوباره روی سطح کار را کمی آرد می‌پاشیم و چونه‌ها را روی آن می‌گذاریم و…

“““html

می دهیم، سپس با کمک وردنه خمیر را باز می کنیم تا نازک و شیشه ای شود. در ادامه تمام چونه ها را به صورت نازک و شیشه ای با وردنه باز می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک لایه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مخلوط روغن و زرچوبه را روی خمیر می مالیم تا تمام قسمت‌های آن پوشیده شود. دوباره یک لایه خمیر روی خمیر قبلی می‌گذاریم و روی آن نیز مخلوط روغن را می‌مالیم.

مرحله هشتم

حالا این کار را تا ۵ لایه خمیر ادامه می‌دهیم. سپس لایه‌ها را با هم رول کرده و به صورت پیچیده جمع می‌کنیم. بعد از آن، خمیر را در یک بشقاب قرار می‌دهیم و می‌گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله نهم

در این مرحله، فر را روی دماي ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و منتظریم تا کاملاً گرم شود. سپس سینی فر را با مقداری روغن مایع با کمک برس چرب می‌کنیم و بعد خمیر را درون سینی می‌گذاریم.

مرحله دهم

در این مرحله، با فشار دست، خمیر را پهن می‌کنیم. بعد کمی کنجد سفید روی خمیر می‌پاشیم و سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. سپس به نان روغنی اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً بپزد.

مواد لازم و آموزش نان روغنی لایه ای خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

در نهایت، ۲ دقیقه آخر پخت نان، گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان روغنی طلایی و خوش‌رنگ شود. سپس نان روغنی را از فر خارج می‌کنیم. در پایان، این نان خوشمزه را آماده کرده و به همراه خانواده میل کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا