مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان سیر و زیتون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان سیر و زیتون

نان‌های حجیم و فانتزی از انواع نان‌های محبوب به شمار می‌آیند. گاهی اوقات این نان‌ها را با خمیرهای مختلف و پرکننده‌های گوناگون درست می‌کنند. نان سیر و زیتون مانند نان‌های حجیم است، با این تفاوت که پرکننده آن، زیتون است و با روغن زیتون و سیر چرب می‌شود. این نان می‌تواند به تنهایی یا همراه با پنیر به عنوان عصرانه سرو شود، یا در کنار غذاهای نانی و سوپ‌ها برای وعده‌های ناهار و شام استفاده شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این نان، با ما همراه باشید.

مواد لازم نان سیر و زیتون
آرد ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
آب ولرم ۳۵۰ گرم
زیتون بدون هسته خرد شده ۷۵ گرم
خمیر مایه دو و یک چهارم قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تاپینگ (روی نان)
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
رزماری ۶ شاخه در صورت نیاز

آموزش نان سیر و زیتون

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه با زیتون و سیر، ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مایه خمیر را در یک سمت کاسه و نمک را در سمت دیگر روی آرد بپاشید. به هیچ وجه نمک و خمیر مایه را روی هم نریزید، چون نمک می‌تواند کارایی مخمر را کاهش دهد.

مرحله دوم

حال روغن و آب را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آن شروع به ورز دادن خمیر کنید. اگر می‌خواهید از ماشین خمیر زن استفاده کنید، ۱۰ دقیقه آن را ورز دهید. اما اگر با دست ورز می‌دهید،

مرحله سوم

باید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز بدهید تا خمیر نرم و لطیف شود. سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. اجازه دهید خمیر بین یک تا یک و نیم ساعت استراحت کند، تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله چهارم

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید، چند دقیقه ورز دهید تا هوای داخلی آن خارج شود. سپس خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به اندازه دست باز کنید. مقداری زیتون خرد شده را در وسط خمیر قرار دهید.

مرحله پنجم

سپس لبه‌های خمیر را به سمت داخل بیاورید و…
“““html

و به شکل توپی می‌بندیم، به نحوی که زیتون‌ها داخل خمیر باقی بمانند. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. دوباره خمیر را که به شکل توپ است، با دست به صورت دایره یا بیضی باز می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیرها را به آرامی در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم. وقتی تمام تکه‌های خمیر را آماده کردیم و در سینی چیدیم، آن‌ها را با یک دستمال آشپزخانه یا سلفونی چرب شده به طور کامل می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یک جای گرم می‌گذاریم تا حجم آن‌ها دوباره دو برابر شود. در این مدت که خمیرها استراحت می‌کنند، یک حبه سیر را پوست می‌گیریم و سپس آن را با فشار لبه کارد له می‌کنیم یا رنده کرده و با روغن زیتون مخلوط می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس با یک برس، روغن زیتون و سیر را روی خمیر می‌زنیم. اگر رزماری داریم، آن را روی نان‌ها می‌پاشیم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نان‌ها طلایی شود، می‌پزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا