مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان شکم پر

نان شکم پر یکی از نان های خوشمزه و معروف در دنیا است که می توان آن را با روش های مختلف تهیه کرد. اگر می خواهید طرز تهیه نان شکم پر را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html
مواد لازم برای پر کردن نان شکم پر
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
کنسرو قارچ ½ قوطی
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سس سیر ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه به مقدار کافی
خیارشور به مقدار کافی
پنیر پیتزا به مقدار کافی
زردچوبه و پاپریکا به مقدار کافی
فلفل سیاه، پودر هل و نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ¼ لیوان
نمک ۱ پینچ

آموزش نان شکم پر

مرحله اول

برای تهیه نان شکم پر خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را همراه با یک پیاز کامل و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب قرار دهید. سپس یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

اجازه دهید سینه مرغ به مدت یک ساعت روی حرارت بماند تا کاملاً پخته شود. پس از این زمان، سینه مرغ را به قطعات کوچک ریش ریش کرده و کنار بگذارید. حالا نوبت تهیه خمیر است.

مرحله سوم

برای تهیه خمیر، خمیر مایه، شیر خشک، شکر، نمک، آب ولرم و یک لیوان آرد را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند. سپس روی کاسه را بپوشانید.

مرحله چهارم

حالا بگذارید مایه خمیر به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق بماند تا عمل بیاید. پس از آن، بقیه آرد و روغن مایع را به تدریج به کاسه اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که این نوع خمیر نیازی به استراحت ندارد. اکنون پیاز باقی‌مانده را به صورت ریز خرد کرده و همراه با مقدار کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب تفت دهید و سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید.

مرحله ششم

زمانی که پیاز کمی سرخ شد، کنسرو قارچ را به قابلمه اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ کامل پخته و سرخ شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و سس سیر را به قابلمه اضافه کنید و ادامه دهید تا رب به خوبی سرخ شود.

مرحله هفتم

حالا مرغ ریش ریش شده را همراه با مقداری پاپریکا، پودر هل، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. وقتی مواد میانی کاملاً ترکیب شدند، آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله هشتم

در ادامه، جعفری و خیارشور را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مواد میانی و پنیر پیتزا مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. حالا از خمیر تکه‌های هم اندازه جدا کنید و روی سطح کار با کم دقت آن‌ها را به صورت گرد باز کنید.

مرحله نهم

در این مرحله مقداری از مواد میانی را روی خمیر بریزید و دوباره چانه بگیرید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای شکم پر را با فاصله درون سینی بچینید و روی آن‌ها را با کیسه فریزر بپوشانید.

مرحله دهم

اجازه دهید خمیرها به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم آن‌ها دو برابر شود. در همین زمان، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از ۲۰ دقیقه، روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کنید.

مرحله یازدهم

سپس مقداری کنجد و سیاه دانه بر روی خمیرها بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید نان‌های شکم پر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً بپزند.

مواد لازم و آموزش نان شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دوازدهم

پس از گذشت این زمان، در صورت نیاز گریل را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی و خوشرنگ شود. بعد از ۱۰ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و نان‌های شکم پر را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا