مواد لازم و آموزش نان محلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش نان محلی
نان محلی یکی از نانهای خوشمزه و معطر است که برای صبحانه خیلی مناسب است. برای یادگیری طرز تهیه این نان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان محلی |
|
آرد نان | ۴ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۶ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
کره آب شده | ۵ قاشق غذاخوری |
ماست شیرین | ½ لیوان |
آب | ½ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۴ قاشق چایخوری |
بهبود دهنده | ۱ پینچ |
پودر هل و زردچوبه | از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری |
پودر زنجبیل و زیره | از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری |
مواد لازم رومال |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
آموزش نان محلی
مرحله اول
برای درست کردن نان محلی خوشمزه، در شروع کار دو سوم مقدار آب را با ۲ قاشق چایخوری شکر، ۲ قاشق چایخوری آرد و …
“““html
خمیر مایه را درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شود.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را با یک درپوش میپوشانیم و اجازه میدهیم که خمیر مایه به خوبی عمل بیاید. سپس مابقی آرد را به همراه نمک، بهبود دهنده، پودر هل، پودر زنجبیل، زردچوبه و زیره درون یک الک ریخته و ۳ بار الک میکنیم.
مرحله سوم
حال تخم مرغ و روغن را در یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی هم میزنیم تا تخم مرغها خوب مخلوط شوند. سپس خمیر مایهای که عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد خشک را به کاسه اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر جمع شود. سپس به تدریج آب باقیمانده را به کاسه اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید.
مرحله پنجم
زمانی که خمیر به مرحله تست پنجره رسید، آن را چانه گرفته و درون یک کاسه چرب شده قرار میدهیم. سپس روی کاسه را با یک پارچه نخی پوشانده و اجازه میدهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
مرحله ششم
پس از این مدت، زمانی که حجم خمیر دو تا سه برابر شد، آن را از اطراف به سمت مرکز تا کرده و دوباره چانه میزنیم، سپس اجازه میدهیم خمیر مجدد استراحت کند تا پف کند.
مرحله هفتم
پس از اینکه خمیر حجیم شد، آن را به ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت را چانه گرفته و با انگشتان خود به صورت نازک درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم، پهن میکنیم.
مرحله هشتم
حالا روی خمیرها را با پارچه میپوشانیم و اجازه میدهیم خمیرها حجیم شوند. در اواخر استراحت خمیر، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس خمیرها را با مخلوط تخم مرغ و زعفران رومال میکنیم.
مرحله نهم
در ادامه مقداری کنجد روی خمیرها پخش کرده و سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم نانها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزند تا کاملاً پخته شوند و در صورت نیاز گریل میکنیم. نوش جان.