آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان پرتقالی

نان پرتقالی یکی از انواع نان‌های خوشمزه و ساده در سراسر جهان است که به شیوه‌های مختلف تهیه می‌شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله ساخت نان پرتقالی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان پرتقالی
آرد سفید حدود ۴.۵ لیوان
شیر ولرم ½ لیوان
آب پرتقال ½ لیوان
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
مواد رومال نان
شیر ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

آموزش نان پرتقالی

مرحله اول

برای درست کردن نان پرتقالی خوشمزه، ابتدا شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر فوری در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا مایه خمیر فعال شود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک تخم مرغ کامل و سفیده تخم مرغ دیگر را در یک کاسه می‌ریزیم و زرده تخم مرغ را برای رومال نان کنار می‌گذاریم. سپس بقیه شکر و آب پرتقال را به کاسه اضافه می‌کنیم و مواد را به مدت ۵ دقیقه مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا رنده پوست پرتقال، روغن، وانیل و نمک را به کاسه اضافه می‌کنیم و فقط به اندازه‌ای هم می‌زنیم که مخلوط شوند. سپس آرد را داخل کاسه می‌ریزیم و…

“““html

الک را به کار می‌زنیم و در سه مرحله مواد را به کاسه اضافه می‌کنیم، سپس با کمک لیسک، مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

وقتی خمیر جمع شد، آن را روی سطح کار می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و یکدست به‌دست بیاید. سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب می‌کنیم و خمیر را داخل آن می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون یا پارچه می‌پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در دمای اتاق می‌گذاریم تا حجم خمیر تقریباً دو برابر شود. پس از اینکه خمیر حجم گرفت، فر را روی ۱۷۰ درجه روشن می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب انتخاب می‌کنیم و آن را با روغن چرب می‌زنیم، سپس خمیر را به ۷ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل چونه درمی‌آوریم. سپس چونه‌ها را به ترتیب داخل قالب قرار می‌دهیم و روی قالب را با پارچه می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

بعد از ۱۵ دقیقه، مواد رومال را درست کرده و روی خمیر می‌زنیم. سپس قالب را به همراه یک کاسه آب در فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نان به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی نان طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا