مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان کوکو جامائیکایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان کوکو جامائیکایی

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان‌های محبوب هستند. نان کوکو جامائیکایی با شیر و روغن نارگیل درست می‌شود که طعم خاص و متفاوتی به آن می‌دهد. این نان می‌تواند شیرین یا کم شکر باشد و بسته به سلیقه شما می‌توانید مقدار شکر را تغییر دهید. این نان با خمیر مایه تهیه می‌شود و بافت نرم و پنبهای دارد که هضم آن برای معده آسان‌تر است. برای یادگیری کامل مراحل تهیه نان کوکو جامائیکایی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سه و نیم پیمانه
شیر نارگیل ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری ۲ قاشق چای خوری
روغن نارگیل یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چای خوری الی یک چهارم پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن نارگیل ۱ قاشق چای خوری
شیر نارگیل ۱ قاشق چای خوری

آموزش نان کوکو جامائیکایی

مرحله اول

برای تهیه نان کوکو خوشمزه، اول از همه شیر نارگیل را کمی گرم می‌کنیم. سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا حل شود. مقدار شکر بستگی به سلیقه شما و نوع مصرف نان دارد. پس از آن، خمیر مایه را هم به شیر اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا چند دقیقه استراحت کند تا فعال شود.

مرحله دوم

وقتی خمیر مایه فعال شد، تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا خمیر آماده و یکدست شود. سپس روی خمیر را می‌پوشانیم و در یک جای گرم قرار می‌دهیم. خمیر باید به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله سوم

وقتی خمیر حجیم شد، با دست آن را کمی ورز می‌دهیم و به ۸ قطعه مساوی تقسیم می‌کنیم. هر یک از این قطعات را به مدت نیم ساعت دیگر استراحت می‌دهیم. سپس هر یک را با وردنه روی یک سطح صاف به حالت بیضی شکل باز می‌کنیم و روی آن را با روغن نارگیل مالش می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از این که خمیرها آماده شدند، آنها را به صورت دولا در می‌آوریم و نیم ساعت دیگر می‌گذاریم تا استراحت کنند و خوب ور بیایند. در این مرحله، یک کاسه مناسب برداشته و زرده تخم مرغ را به همراه شیر نارگیل و روغن نارگیل در آن مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، ترکیب زرده تخم مرغ، شیر نارگیل و روغن نارگیل را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. پس از آن، با استفاده از یک فرچه روی نان‌ها را رومال می‌کنیم. فر را از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم می‌کنیم.

مرحله ششم

کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و نان‌ها را در آن قرار می‌دهیم. به نان‌ها ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا در فر پخته شوند. وقتی روی نان‌ها طلایی شد، آنها را از فر خارج کرده و بعد از کمی سرد شدن از سینی جدا کرده و در ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا