آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان گیسو حلقه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان گیسو حلقه ای

پختن نان کار سختی نیست و فقط به زمان نیاز دارد تا آماده شود. برای این که نان خوشمزه‌ای داشته باشیم، خمیر باید مدتی استراحت کند. نان گیسو با بافت زیبا و خوشمزه‌اش، گزینه مناسبی برای صبحانه است. این نان شیرین نیست، اما می‌توان بسته به ذائقه‌تان کمی شکر به خمیر اضافه کرد، هرچند پیشنهاد می‌شود بهتر است که نگذارید طعم واقعی خود را از دست بدهد. نان گیسو یکی از نان‌های ساده و معمولی است و برای کسانی که تازه می‌خواهند نان‌پزی را شروع کنند، این دستور به دلیل سادگی و طعم عالی‌اش گزینه‌ی خوبی است. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله‌ی نان گیسو حلقه‌ای را ببینید، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم نان گیسو حلقه ای
آرد نان فانتزی ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر سه چهارم پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
خمیر مایه خشک ۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۴ قاشق سوپ خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
مواد میانی
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
دارچین ۲ قاشق سوپ خوری
گردو و کشمش به دلخواه نصف پیمانه

آموزش نان گیسو حلقه ای

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه به صورت گیسوی حلقه‌ای، اول باید شیر را کمی گرم کنیم تا ولرم شود، به طوری که اگر انگشت بزنیم نسوزد. بعد از آن، با یک قاشق، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانیم.

مرحله دوم

سپس این مخلوط را در جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیر مایه فعال شود. حدود ۱۰ دقیقه کافی است. آرد الک شده، نمک و بقیه شکر را در یک کاسه مناسب بریزید و مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ و مخلوط شیر و خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم.

“““html
آموزش نان گیسو حلقه ای

سپس همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا زمانی که خمیر یکپارچه شود. روی میز یا سطح کار را کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را به آن منتقل می‌کنیم. سپس به آرامی روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز می‌دهیم. این کار را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه ادامه می‌دهیم تا خمیر نرم و یکدست شود.

مرحله چهارم

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار می‌دهیم و روی آن را با نایلون یا سلفون می‌پوشانیم تا به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت کند و حجمش دو برابر شود. پس از استراحت، پف خمیر را می‌گیریم و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس دو قسمت خمیر را روی سطح کار به شکل مستطیل بلند باز می‌کنیم. با یک قلم مو، کره ذوب شده را روی خمیرها می‌مالیم و سپس پودر قند و دارچین را روی آن‌ها می‌پاشیم. بعد از آن، خمیرها را به طول یک سانتی‌متری برش می‌زنیم و هر کدام را به آرامی رول می‌کنیم و دو قسمت را به هم می‌بافیم.

آموزش نان گیسو حلقه ای

سپس خمیر را در یک قالب گرد قرار می‌دهیم و دو سر خمیر را به هم می‌تابانیم. روی آن را می‌پوشانیم و برای نیم ساعت دیگر استراحت می‌دهیم. در این حین، فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم و پس از آن نان را درون فر با همان دما قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

بعد از حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه، نان باید رویه طلایی رنگی پیدا کند. این نان نیاز به رومال ندارد و بسیار لطیف و خوشمزه می‌شود. حالا قالب را از فر خارج کرده و منتظر می‌مانیم تا نان خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا