مواد لازم

مواد لازم و آموزش ناچو مکزیکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ناچو مکزیکی

ناچو یک غذای فست فودی از مکزیک است که به سادگی می‌توان آن را در فر پخت. در این غذا، علاوه بر گوشت، از لوبیا قرمز و ذرت نیز استفاده می‌شود. لوبیا قرمز سرشار از ویتامین و پروتئین است و این امر باعث می‌شود که این غذا خوشمزه و مقوی باشد. ترتیلا نیز نوعی چیپس است که از آرد ذرت درست می‌شود و به عنوان نان این غذا به کار می‌رود. ناچو با سبزیجات، حبوبات، گوشت و پنیر موزارلا ترکیبی خوشمزه دارد و می‌تواند به عنوان وعده غذایی یا پیش‌غذای ویژه در مهمانی‌ها سرو شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه ناچو مکزیکی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
روغن زیتون مقداری
پیازچه ۲ قاشق غذا خوری
گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
لوبیا قرمز یا سیاه پخته نصف پیمانه
ذرت پخته شده نصف پیمانه
چیپس ترتیلا به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم

آموزش ناچو مکزیکی

مرحله اول

برای درست کردن ناچو خوشمزه، ابتدا لوبیا را بشویید و از قبل خیس کنید. سپس مقداری آب به آن اضافه کرده و در یک قابلمه بپزید تا خوب نرم شود. بعد از پخت، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازچه و گشنیز را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت مکعبی کوچک ببرید. حالا یک تابه مناسب بردارید و کمی روغن زیتون در آن گرم کنید.

مرحله سوم

زمانی که روغن داغ شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند. سپس پیازچه و گشنیز را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم اضافه کنید و با بقیه مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وقتی تمام مواد ورزید، فلفل و نمک را اضافه کنید و کمی آب بریزید تا بپزد. بعد از اینکه پخت، لوبیا و ذرت پخته شده را اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بپزد. چیپس ترتیلا را در یک ظرف مناسب بچینید.

مرحله پنجم

سپس مواد آماده شده را روی چیپس‌ها بریزید و یک لایه پنیر موزارلا روی آن‌ها بپاشید. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. وقتی روی آن طلایی شد، مقداری پیازچه خرد شده رویش بریزید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا