مواد لازم و آموزش نخود آب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش نخود آب
نخود آب یک غذای ساده و خوشمزه است که برای تقویت بیماران کرونایی توصیه میشود. اگر میخواهید نحوه درست کردن آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله بیاموزید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود | ۲ پیمانه |
ماهیچه یا قلم گوسفندی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
بلغور گندم | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
آموزش نخود آب
مرحله اول
برای تهیه نخود آب خوشمزه، ابتدا نخودها را از شب قبل یا حداقل ۴ ساعت قبل در یک کاسه آب خیس کنید. بهتر است که چند بار آب را عوض کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
مرحله دوم
پیاز را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و با کمی روغن در یک قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیاز نرم شد، بلغور گندم را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. حالا همراه با پیاز کمی تفت دهید. سپس ماهیچه یا قلم و نخودها را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. در نهایت ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کفهای روی سطح را با قاشق بردارید و دور بریزید تا طعم و بوی زهم گوشت از بین برود.
مرحله پنجم
حالا درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید مواد به آرامی به مدت ۳ تا ۵ ساعت بپزند. در یک ساعت آخر کمی نمک اضافه کنید تا به خوبی به مواد مزه بدهد.
مرحله ششم
چون این غذا برای بیماران تهیه میشود، بهتر است هیچ گونه ادویهای به آن اضافه نکنید. در پایان، گوشت ماهیچه را ریش ریش کنید و همراه با نخود آب سرو کنید.