مواد لازم

مواد لازم و آموزش نرگسی اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. اگر به دنبال طرز تهیه این غذا هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت نرگسی اسفناج

مرحله اول

برای تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه اول اسفناج‌ها را خوب می‌شوییم. سپس آن‌ها را در یک قابلمه می‌ریزیم و درب قابلمه را می‌گذاریم بدون اینکه آب اضافه کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا اسفناج‌ها بپزند.

مرحله دوم

بعد از ۱۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. در این زمان، پیازها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و با مقداری روغن در یک تابه روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شوند.

مرحله سوم

وقتی پیازها نرم شدند، سیر را هم به صورت ریز خرد کرده و فقط کمی تفت می‌دهیم تا عطر سیر بلند شود. سپس اسفناج پخته شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و برای چند دقیقه تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

مقدار سرخ کردن اسفناج بستگی به سلیقه‌تان دارد؛ می‌توانید آن را خوب سرخ کنید یا کمتر سرخ کنید. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه اسفناج را خوب سرخ کردیم، وسط مواد یک فضای خالی ایجاد می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را روی اسفناج می‌شکنیم. سپس درب تابه را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها با حرارت ملایم بپزند.

مرحله ششم

بسته به سلیقه‌ی خود، می‌توانید هنگام اضافه کردن تخم مرغ‌ها، با قاشق مواد را به هم بزنید تا همه چیز یکنواخت شود. در نهایت، نرگسی اسفناج را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و با نان تازه لذت می‌بریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا