آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نوقا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نوقا

نوقا یک نوع شیرینی هست که از ترکیب گلوکز با سفیده تخم مرغ و شکر یا عسل تهیه می‌شود. اسم “نوقا” به معنی درخشندگی و روشنی است. این شیرینی در کشورهایی مثل اسپانیا و ایتالیا به نام “تورون” شناخته می‌شود و انواع مختلفی دارد، مانند نوقای سفید و نوقای بادامی. نوقا می‌تواند آجیلی، شکلاتی یا وانیلی باشد. بافت و طعم نوقا شبیه گز است اما نرم‌تر است. به همین خاطر آن را بین نان میکادو قرار می‌دهند و بعد از برش زدن در سلفون می‌پیچند تا هم شکل آن حفظ شود و هم به هم نچسبد. برای دیدن آموزش کامل طرز تهیه نوقا، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نوقا
شکر ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب نصف پیمانه کمی سر خالی
گلوکز نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
مغزیجات ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه نوقا

مرحله اول

برای شروع تهیه نوقا، یک قالب به اندازه ۱۲ در ۲۰ سانتی‌متر را کمی چرب می‌کنیم و درون آن نایلون می‌گذاریم. با استفاده از قالب، نان میکادو را به اندازه قالب برش می‌زنیم. یکی برای زیر نوقا و یکی برای روی آن. شکر و گلاب را درون یک قابلمه می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس روی حرارت بسیار کم مداوم هم می‌زنیم تا شکر کاملاً حل شود. بعد با یک قلم مو دیواره‌های قابلمه را مرطوب می‌کنیم تا شکر روی آن نماند. سپس گلوکز را اضافه کرده و حرارت را کمی بالا می‌بریم تا این مخلوط بجوشد.

مرحله سوم

اجازه می‌دهیم این مخلوط حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. در یک کاسه دیگر، سفیده تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم تا کاملاً فرم بگیرد. سپس در حال هم زدن به آرامی شربت داغ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از افزودن تمام شربت، سرعت هم زدن را افزایش می‌دهیم و آنقدر هم می‌زنیم تا این مخلوط سفت و غلیظ شود. سپس مغزیجات را اضافه می‌کنیم. مغزیجات می‌توانند شامل ترکیبی از پسته، بادام زمینی، نخودچی، بادام و گردو باشند و هر کدام را می‌توان به دلخواه تغییر داد یا حذف کرد.

مرحله پنجم

در این مرحله، مواد را با مغزیجات خوب ترکیب می‌کنیم و روی نان میکادو می‌ریزیم و سطح آن را صاف می‌کنیم. سپس یک لایه دیگر نان میکادو روی آن قرار می‌دهیم و خوب فشار می‌دهیم. بر روی آن یک شیشه یا جسم سنگین مانند کتاب قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

سپس آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد و سفت شود. بعد با یک چاقوی تیز برش می‌زنیم و به قطعات مربعی تقسیم می‌کنیم. در این نسخه از نوقا از هل و گلاب استفاده کردیم که باعث طعم عالی آن شده است.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که اگر شربت غلیظ نشده باشد، نوقا شل می‌شود. باید بلافاصله بعد از برداشتن شربت از روی حرارت، آن را به سفیده بیفزاییم. اگر شربت و سفیده…

“““html

اگر را کم هم بزنیم، نوقا نرم‌تر می‌شود. نوقا از گز لطیف‌تر است.

مرحله هشتم

به همین دلیل، ما نان میکادو را بین نوقا قرار می‌دهیم و بعد از برش، آن را در سلفون می‌پیچیم تا به هم نچسبد. اگر دوست داشتیم، می‌توانیم به جای نان میکادو، مواد را در ظرفی پر از آرد بریزیم و وقتی خنک شد، به شکل گز آردی برش بزنیم و در یخچال بگذاریم تا کاملاً سرد شود و برش‌ها مرتب‌تر شوند.

مرحله نهم

قبل از اینکه شربت به جوش بیاید، باید مطمئن شویم که شکر کاملاً حل شده باشد. بنابراین، حرارت باید خیلی کم باشد. وقتی شربت جوش آمد، دیگر به آن قاشق نمی‌زنیم. مقدار سفیده کم است و حرارت شربت باعث می‌شود که خیلی داغ شود، پس نگران نباشید.

مرحله دهم

در آخرین مرحله، نوقا را بعد از برش، با فاصله از هم در ظرف دربسته قرار می‌دهیم. اگر بخواهیم نوقا را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنیم، باید آن را در ظرف دربسته و درون یخچال بگذاریم، که این کار باعث می‌شود نوقا دو تا سه هفته تازه بماند.

مواد لازم و آموزش نوقا خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا