مواد لازم

مواد لازم و آموزش هات چیپس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش هات چیپس

هات چیپس یکی از پیش غذاهای خوشمزه و معروف است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف تهیه کرد. این غذا کالری زیادی دارد و به همین خاطر می‌توان علاوه بر پیش غذا، از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل هم استفاده کرد. برای تهیه هات چیپس به صورت فوری، می‌توان مراحل تهیه چیپس را حذف کرد و از چیپس‌های آماده استفاده کرد. اما برای اینکه طعم بهتری بگیریم، بهتر است چیپس را در خانه درست کنیم. برای یادگیری طرز تهیه این غذا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی 3 عدد متوسط
ژامبون 150 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
آویشن و فلفل سیاه به مقدار کافی
نمک و روغن به مقدار کافی

دستور پخت هات چیپس

مرحله اول

برای درست کردن هات چیپس خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و خوب می‌شوییم. سپس با استفاده از رنده چیپس کن یا یک چاقوی تیز، آن‌ها را به صورت برش‌های نازک خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا سیب‌زمینی‌های خرد شده را در یک کاسه آب سرد می‌گذاریم و به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم تا نشاسته آن‌ها از بین برود و مزه چیپس را خراب نکند.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت، سیب‌زمینی‌ها را از آب بیرون آورده و روی یک دستمال تمیز می‌چینیم تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که روغن باید به اندازه‌ای باشد که سیب‌زمینی‌ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. همچنین بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید تا روغن زیادی به سیب‌زمینی‌ها نچسبد.

مرحله پنجم

زمانی که روغن خوب داغ شد، سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا طلایی و ترد شوند. سپس با استفاده از توری فلزی آن‌ها را از روغن بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان کشیده شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه چیپس آماده شد، یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس انتخاب کرده و کف آن را با روغن چرب می‌کنیم. سپس مقداری از چیپس‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم و به صورت یکنواخت در کف ظرف پخش می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا روی چیپس‌ها مقداری سس کچاپ و سس مایونز می‌ریزیم. در این مرحله انتخاب نوع و مقدار سس به سلیقه خودمان بستگی دارد و می‌توانیم از انواع سس‌های مختلف استفاده کنیم.

“`html
مرحله هشتم

در این مرحله، ژامبون‌ها را خرد می‌کنیم و مقدار کمی از آن را به صورت پخش در ظرف می‌ریزیم. اگر می‌خواهید این غذا را سالم‌تر درست کنید، می‌توانید به جای ژامبون، از گوشت مرغ پخته شده استفاده کنید.

مرحله نهم

حالا کمی پنیر روی ژامبون‌ها می‌پاشیم. سپس دوباره همین مواد را به ترتیب در ظرف قرار می‌دهیم تا ظرف پر شود، در پایان بر روی لایه آخر از پنیر پیتزا استفاده می‌کنیم تا تمام سطح هات چیپس را بپوشاند.

مرحله دهم

۱۵ دقیقه قبل از پخت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و منتظر می‌مانیم تا گرم شود. سپس هات چیپس را به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پنیر روی آن به طور کامل ذوب شود.

مرحله یازدهم

اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید همین مواد را در یک تابه مناسب بریزید و با حرارت کم روی گاز قرار دهید. درب تابه را محکم ببندید و اجازه دهید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا پنیر ذوب شود.

مرحله دوازدهم

پس از پخت هات چیپس، اگر فر دارید، چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پنیر طلایی و خوش رنگ شود. سپس هات چیپس را داغ به همراه سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

مرحله سیزدهم

روش پخت هات چیپس در توستر نیز مشابه فر است، با این تفاوت که دما را روی ۱۶۰ درجه قرار دهید. اگر نمی‌توانید المنت بالایی توستر را خاموش کنید، در ۱۵ دقیقه اول روی هات چیپس را با فویل بپوشانید.

مواد لازم و آموزش هات چیپس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله چهاردهم

پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که پنیر روی هات چیپس به طور کامل ذوب شد، فویل را از روی آن بردارید و بگذارید چند دقیقه بدون فویل در توستر بماند تا پنیر روی هات چیپس طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا