آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش هلو بو داده عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش هلو بو داده عسلی

اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، اما می‌دانید که آبنبات‌ها ممکن است باعث کسل شدن شما شوند، این دستور غذا گزینه‌ای مناسب و کم کالری است. هلو یکی از میوه‌های محبوب است، به ویژه بین کودکان. وقتی هلو را با کمی عسل و دارچین بو بدهید، یک دسر خوشمزه و شیرین خواهید داشت که انرژی‌تان را افزایش می‌دهد. هلو بو داده می‌تواند به عنوان میان وعده یا دسر سرو شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله هلو بو داده عسلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم هلو بو داده عسلی
هلو بزرگ رسیده ۳ عدد
عسل خام یک چهارم فنجان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
دارچین آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری
میخک یک چهارم قاشق چای خوری
نمک به مقدار کم
مواد لازم برای تزیین و سرو
ماست یونانی به مقدار لازم
گرانولا به مقدار لازم
برگ های نعنا به مقدار لازم

آموزش هلو بو داده عسلی

مرحله اول

برای درست کردن هلو بو داده عسلی، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس در یک کاسه کوچک، عسل، وانیل، دارچین، میخک و نمک را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، هلوها را از وسط با یک چاقوی تیز نصف می‌کنیم و هسته‌های آن‌ها را خارج می‌کنیم. سپس هلوها را در یک ظرف پخت بزرگ قرار می‌دهیم تا همه آن‌ها جا شوند.

مرحله سوم

شربت عسل را با قاشق روی هلوها می‌ریزیم و ظرف را به فر که از قبل گرم شده، می‌بریم. هلوها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت می‌پزیم تا نرم و طلایی شوند. سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و با ماست یونانی، گرانولا و برگ نعنا تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا