مواد لازم و آموزش همبرگر با عدس و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش همبرگر با عدس و قارچ
برگر نوعی ساندویچ است که شامل گوشتی خامهای میان نانی گرد و نرم قرار میگیرد. معمولاً از گوشت گاو برای تهیه برگر استفاده میشود، که میتوان آن را کبابی یا سرخ کرد. اما اگر شما گیاهخوار هستید، نمیتوانید از خوردن برگر لذت ببرید؟ خوشبختانه، برگر فقط با گوشت درست نمیشود! شما میتوانید برگرهایی با عدس و قارچ یا حتی انواع لوبیا تهیه کنید و یک وعده غذایی خوشمزه و سریع بپزید. برگر عدس و قارچ یکی از این گزینههای گیاهی است که بچهها هم دوست دارند. این برگر به دلیل وجود عدس دارای پروتئین فراوانی است و برای کسانی که رژیم خاصی دارند یا گیاهخوار هستند، گزینه بسیار خوبی به شمار میآید. برگر گیاهی میتواند طعمی مشابه به گوشت داشته باشد و همچنین میتوانید آن را با سبزیجات یا حتی زعفران طعمدار کنید. برای این کار میتوان به تهیه آن از عصارهها کمک گرفت. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله همبرگر با عدس و قارچ، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم همبرگر با عدس و قارچ | |
عدس پخته شده | ۲ پیمانه |
قارچ بزرگ | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
آرد برنج | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سبزیجات تازه خرد شده (جعفری و گشنیز و اسفناج) | ۱ پیمانه |
سبزیجات خشک معطر مانند ریحان و پونه | به دلخواه |
نمک و ادویه های طعم دار مانند فلفل و زردچوبه و پاپریکا | به مقدار لازم |
آموزش همبرگر با عدس و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن همبرگر خوشمزه و گیاهی با قارچ و عدس، اول از همه اگر خودتان عدس را میپزید، آن را با مقدار کمی آب و کمی نمک و فلفل بپزید. توجه کنید که نباید آب بعد از پخت در ظرف بماند و همچنین عدس نباید زیاد پخته و له شود.
مرحله دوم
اگر از کنسرو عدس استفاده میکنید، آن را در یک آبکش بریزید، بگذارید آبش برود و سپس با آب بشویید. سیر، پیاز و قارچ را به قطعات کوچک خرد کرده و آب اضافی آنها را با یک دستمال جذب کنید. همچنین حتماً سبزیجات را کاملاً خشک کنید.
مرحله سوم
در این مرحله
“““html
همه مواد مانند عدس، سیر، پیاز، قارچ و سبزیجات خرد شده را درون غذاساز میریزیم و با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً له و یکدست شوند. فقط لازم نیست که مانند مایه کتلت یا شامی خیلی یکنواخت شود.
مرحله چهارم
بعد، آرد برنج، آرد نخودچی، ادویهها، نمک و تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه چیز را خوب هم میزنیم. سپس این مخلوط را برای حداقل سه ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند و مزهدار شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک تابه مناسب را با مقدار کمی روغن مایع روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا روغن خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد، همبرگرها را به آرامی درون روغن میگذاریم و دو طرف آنها را حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ میکنیم.
مرحله ششم
سپس همبرگرها را با نان همبرگر تازه و مواد دلخواه مثل پیاز حلقهای سرخ شده، گوجه اسلایس شده، کاهو، خیارشور و قارچ ورقهای سرخ شده، همراه با سس مورد نظر سرو میکنیم. اضافه کردن پیاز و قارچهایی که کمی سرخ شدهاند، باعث خوشمزهتر شدن این برگر میشود.