مواد لازم و آموزش هواری گندم با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش هواری گندم با تن ماهی
هواری گندم یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جنوب ایران است که پایهی اصلی آن گندم پوست کنده است. این غذا با تن ماهی تهیه میشود و به کمک ادویهها و سبزیجات معطر، طعم بسیار خوبی پیدا میکند. هواری گندم از لحاظ تغذیهای نیز بسیار خوب است زیرا گندم و تن ماهی هر دو سالم و مفید هستند. شما میتوانید این غذا را برای وعدههای افطار یا شام آماده کنید. این غذا معمولاً کمی تند است، اما بر اساس سلیقه خودتان و خانوادهتان، میتوانید میزان فلفل را کم یا زیاد کنید. برای یادگیری کامل طرز تهیه هواری گندم با تن ماهی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گندم پوست کنده | نیم کیلو |
تن ماهی | ۱ عدد |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۱ الی ۲ عدد |
گوجه | ۳ عدد |
سبزی گشنیز | ۱ مشت |
سیر | ۱ حبه |
قرص مرغ | ۲ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
ادویه مخلوط (پودر گشنیز و پودر زیره و فلفل سیاه) | به مقدار لازم |
زردچوبه و فلفل قرمز و پاپریکا | به مقدار لازم |
آموزش هواری گندم با تن ماهی
مرحله اول
برای درست کردن هواری خوشمزه با گندم و تن ماهی، در ابتدا باید گندم را از شب قبل بخیسانید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، گندمها را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
کمی نمک و فلفل سیاه به آب اضافه کنید و آن را هم بزنید. بعد از آن اجازه دهید که گندم به مدت تقریباً یک ساعت با حرارت کم بپزد تا نرم شود. زمان پخت ممکن است بسته به نوع گندم متفاوت باشد. سپس پیازها را بشویید، پوست کنید و خرد کنید.
آموزش هواری گندم با تن ماهی
در یک قابلمه جداگانه، پیازهای خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس کمی زردچوبه به آنها اضافه کنید تا رنگ پیازها زیباتر شود. سیر را خرد کرده و همراه با فلفل سبز خرد شده به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که این غذا در شهرهای جنوبی معمولاً کمی تند تهیه میشود، اما شما میتوانید تندی آن را بر اساس سلیقهتان کم یا زیاد کنید.
“““html
غذا همیشه بر اساس سلیقه افراد تهیه میشود و میتوانید مقدار فلفل را به دلخواه خود کمتر یا بیشتر کنید. ابتدا گوجهها را میشوییم و پوست میکنیم.
مرحله پنجم
سپس گوجهها را خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا گوجهها پخته شوند و آب آنها گرفته شود. در این مرحله، قرص مرغ و ادویهها را هم به مخلوط اضافه کرده و تفت میدهیم تا عطر ادویهها به مشام برسد. سپس تن ماهی همراه با روغنش را به مخلوط اضافه میکنیم.
آموزش هواری گندم با تن ماهی
گشنیز خرد شده و رب گوجهفرنگی را هم به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم. اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای گشنیز از شوید هم استفاده کنید. وقتی رب خوب تفت خورد و طعم خامیاش گرفته شد، گندمهای پخته شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
اگر گندمها آب داشتند، آب گندمها را هم به مخلوط اضافه میکنیم. در غیر این صورت، کمی آب به مخلوط اضافه کرده و آن را روی شعله کم به مدت نیم ساعت میگذاریم تا دم بکشد. در پایان، خوراک هواری را با پیاز داغ تزئین کرده و سرو میکنیم.