مواد لازم و آموزش پاستا تورتلینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پاستا تورتلینی
تورتلینی نوعی پاستای کوچک و خوشمزه است که به صورت حلقهای و مغزپُر تهیه میشود. در ابتدا، خمیر پاستا را با مواد مختلف پر میکنند و بعد آن را به شکلی میپیچند که شبیه کلاه یا حلقه شود. این پاستا معمولاً با گوشت، سبزیجات و یا پنیر پر میشود. تورتلینی در فروشگاهها آماده موجود است. تورتلینی پنیری غذایی ساده و لذیذ است که همه، از کودکان گرفته تا بزرگترها، آن را دوست دارند. اگر تورتلینی در دسترس نداشتید، میتوانید از سایر انواع پاستا استفاده کنید. در این دستور غذا، ما از پنیر پارمزان و اسفناج در خمیر پاستا استفاده خواهیم کرد، ولی مدلهای مختلفی هم وجود دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پاستا تورتلینی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا تورتلینی | ۱ بسته |
ران مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
ادویه دلخواه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
قارچ | ۱۰ عدد |
نمک | به میزان لازم |
آبلیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
اسفناج | ۳۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
ریحان تازه (یا ریحان خشک) | ۱ مشت (۱ قاشق غذا خوری) |
آموزش پاستا تورتلینی
مرحله اول
برای شروع تهیه پاستای خوشمزه تورتلینی، ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید، سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید. بعد، استخوانهای ران مرغ را جدا کرده و با پیاز چرخ کنید و به این مخلوط ادویه دلخواه اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، مخلوط پیاز و گوشت مرغ را خوب ورز دهید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها مخلوط شوند. سپس از این مخلوط قلقلیهای کوچک درست کنید. یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
مرحله سوم
سپس در مقداری روغن، این قلقلیها را سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند…
“`
در ادامه، قارچهای برشخورده را با کمی روغن، مقداری نمک و چند قطره آبلیمو با حرارت بالا سرخ میکنیم تا آنان آب نیندازند و رنگشان سیاه نشود. حالا در همان تابه، اسفناج خرد شده را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
زمانی که اسفناجها به روغن افتادند، پنیر خامهای و خامه صبحانه را به آن اضافه میکنیم. اگر ریحان تازه داشتیم، کمی ریحان تازه خرد شده میریزیم و اگر نداشتیم، ریحان خشک اضافه میکنیم. سپس قارچها و قلقلیها را به مواد اضافه کرده و نمک آن را تست میکنیم.
مرحله پنجم
مواد را روی حرارت میگذاریم تا خوب مخلوط و غلیظ شوند. سپس پاستاهای آبپز شده را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند تا پاستا یکدست شود. برای تزیین روی پاستا هم از گوجهگیلاسی استفاده میکنیم.