مواد لازم و آموزش پاستا شلز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا شلز
پاستا شلز یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذای لذیذ را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱۵۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
پنیر پارمسان | ۱ قاشق غذاخوری |
زیتون | ⅓ پیمانه |
ریحان | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش پاستا شلز
مرحله اول
برای درست کردن پاستا شلز خوشمزه، اولین کار این است که یک قابلمه آب را روی حرارت بالا بگذارید تا داغ بشود. وقتی آب جوش آمد، پاستا و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
مرحله دوم
در این مرحله، قارچها را به صورت ورقهای برش بزنید و یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد قارچ را به همراه کره، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و بگذارید خوب تفت بخورد تا نرم و پخته شود.
مرحله سوم
حالا سیر را ریز خرد کرده و به قارچها اضافه کنید. آن را کمی تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود. سپس خامه و شیر را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله چهارم
حالا پنیر پارمسان، زیتون و ریحان خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. وقتی پاستا پخته و نرم شد، آن را آبکشی کنید.
مرحله پنجم
پاستا را به تابه اضافه کنید و از آب پاستا نیز کمی به آن اضافه کنید و بگذارید همه طعمها با هم خوب مخلوط شوند. در آخر گوجهفرنگیهای گیلاسی را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، پاستا را سرو کنید. نوش جان!