مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا فارفاله با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پاستا فارفاله با تن ماهی

پاستا فارفاله با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی ۱۳۰ گرم
پاستا فارفاله ۲۴۰ گرم
شوید تازه ۲ قاشق چایخوری
زیتون ۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
کیپرز ۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه برای تزیین
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش پاستا فارفاله با تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی خوشمزه، ابتدا در یک ظرف بزرگ، مقداری آب و نمک بریزید و آن را روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.

مرحله دوم

در این مرحله، شوید را بشویید و به قطعات ریز خرد کنید. وقتی پاستا آماده شد، آن را از روی حرارت بر دارید و آبکش کنید. سپس روغن تن ماهی را جدا کنید و با پاستا مخلوط کنید.

مرحله سوم

گوجه‌های گیلاسی را بشویید و به دو نیم تقسیم کنید. سپس آن‌ها را با تن ماهی، شوید خرد شده، زیتون، کیپرز، آب لیمو تازه و یک مقدار نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

پاستا را در ظرف سرو بریزید و مخلوط مواد را بر روی آن به طور یکنواخت بریزید. در نهایت، پاستا فارفاله با تن ماهی را با ریحان تازه تزیین کنید و برای سرو آماده کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا