مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا گوشت و ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پاستا گوشت و ریحان

پاستا گوشت و ریحان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیا است که در بسیاری از کشورها هم طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پاستا ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
ریحان تازه ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری

آموزش پاستا گوشت و ریحان

مرحله اول

برای درست کردن پاستا گوشت و ریحان خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم و آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت گذاشته و پیاز را تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

وقتی که پیاز نرم شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو و پودر آویشن به تابه می‌زنیم.

مرحله سوم

حالا به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رب کاملاً سرخ شود. در این مرحله پوست گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و آنها را پوره می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملاً پخته شود. بعد از آن، آب جوش را به تابه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم سس بجوشد. سپس پاستا را به تابه اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد.

مرحله پنجم

وقتی که سس به پاستا چسبید، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و خامه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس هم می‌زنیم تا خامه با حرارت پASTA نرم شده و به آن بخورد. در نهایت ریحان را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا