مواد لازم و آموزش پاستا گوشت و ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا گوشت و ریحان
پاستا گوشت و ریحان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیا است که در بسیاری از کشورها هم طرفداران زیادی دارد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پاستا | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
ریحان تازه | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش پاستا گوشت و ریحان
مرحله اول
برای درست کردن پاستا گوشت و ریحان خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم و آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب میریزیم. سپس تابه را روی حرارت گذاشته و پیاز را تفت میدهیم.
مرحله دوم
وقتی که پیاز نرم شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، اورگانو و پودر آویشن به تابه میزنیم.
مرحله سوم
حالا به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی ادویهها گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رب کاملاً سرخ شود. در این مرحله پوست گوجه فرنگیها را جدا کرده و آنها را پوره میکنیم.
مرحله چهارم
سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کاملاً پخته شود. بعد از آن، آب جوش را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم سس بجوشد. سپس پاستا را به تابه اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
مرحله پنجم
وقتی که سس به پاستا چسبید، تابه را از روی حرارت برمیداریم و خامه را به آن اضافه میکنیم. سپس هم میزنیم تا خامه با حرارت پASTA نرم شده و به آن بخورد. در نهایت ریحان را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. نوش جان!