مواد لازم و آموزش پاند کیک شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پاند کیک شکلاتی
پاند کیک شکلاتی یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که جنسی نرم و لطیف دارد. اگر میخواهید مراحل کامل تهیه این کیک را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پاند کیک شکلاتی |
|
تخم مرغ | ۲۰۰ گرم |
عسل | ۵۵ گرم |
شکر | ۸۵ گرم |
آرد | ۸۵ گرم |
بیکینگ پودر | ۵ گرم |
پودر کاکائو | ۱۷ گرم |
خامه صبحانه | ۸۵ گرم |
شکلات دارک | ۴۰ گرم |
کره | ۶۵ گرم |
مواد لازم سس شکلاتی |
|
بادام رست شده | ۶۰ گرم |
شکلات دارک | ۲۰۰ گرم |
روغن هسته انگور | ۵۰ گرم |
آموزش پاند کیک شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه پاند کیک شکلاتی خوشمزه، ابتدا تخم مرغها را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. سپس فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه فر کاملاً گرم شد، تخممرغها را همراه با شکر و عسل داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.
مرحله سوم
سپس آرد، پودر بادام، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را داخل الک بریزید و سه بار الک کنید. بعد به آرامی این مخلوط را به کاسه اضافه کنید و با همزن دستی به یک سمت هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، کره و شکلات دارک را جداگانه روی حرارت بنماری ذوب کنید. بعد از ذوب شدن، آنها را همراه با خامه به مخلوط درون کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.
مایه کیک را با هم مخلوط کرده و کاملاً یکدست میکنیم.
مرحله پنجم
حالا باید قالب مورد نظرمان را با کمی روغن چرب کنیم تا کیک به آن نچسبد. سپس مایه کیک را درون قالب میریزیم. قالب را در قسمت وسط فر قرار داده و میگذاریم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
در این مدت، سس شکلاتی را آماده میکنیم. برای این کار، شکلات تلخ را روی بخار کتری ذوب میکنیم. سپس روغن هسته انگور و بادام خرد شده را به شکلات اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
بعد از ۳۵ دقیقه، برای اینکه مطمئن شویم کیک خوب پخته، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک میزنیم و بیرون میآوریم. اگر چیزی به آن نچسبیده بود، یعنی کیک کاملاً پخته است. حالا قالب را از فر در میآوریم.
مرحله هشتم
اجازه میدهیم که کیک کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدهیم. بعد، سس شکلاتی را روی کیک میریزیم و پس از اینکه شکلات سفت شد، این کیک را با چای سرو میکنیم. نوش جان!