مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاکوره هندی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پاکوره هندی

پاکوره هندی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشور هند است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد نخود خام ½ پیمانه
پودر مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پیازچه ۵۰ گرم
تره ۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
آب ولرم ۱ پیمانه
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پکوره هندی

آماده کردن مخلوط اولیه

برای تهیه پاکورا هندی تند، ابتدا آرد سفید را با آرد نخود خام، پودر خمیر مایه و بکینگ پودر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس آب ولرم را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.

افزودن ادویه

در این مرحله، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و مقدار کمی نمک و ادویه‌های دلخواهتان را به مخلوط اضافه کنید. سپس مواد را به آرامی هم بزنید تا ادویه‌ها به خوبی با دیگر مواد ترکیب شوند.

اضافه کردن سبزیجات

حالا پیازچه، جعفری، گشنیز و تره را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.

سبزیجات را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به مایه پاکوره اضافه می‌کنیم. سپس مایه پاکوره را خوب مخلوط می‌کنیم تا سبزیجات و دیگر مواد کاملاً ترکیب شوند.

استراحت دادن

اکنون مایه پاکوره را در وسط کاسه جمع می‌کنیم و روی آن را با سلفون یا یک پارچه حوله‌ای می‌پوشانیم. بعد از آن کاسه را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می‌دهیم تا مایه پاکوره استراحت کند و به خوبی عمل بیاید.

قرار دادن تابه روی حرارت

پس از اینکه مایه پاکوره به خوبی استراحت کرد، یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و به اندازه کافی روغن داخل آن می‌ریزیم تا پاکوره‌ها در روغن شناور شوند. حالا با دست به اندازه یک گردو از مایه پاکوره برمی‌داریم و شکل می‌دهیم.

سرخ کردن

در این مرحله پاکوره‌ها را در روغن داغ می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم سرخ شوند. سپس پاکوره‌ها را روی یک توری فلزی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان خارج شود، و بعد آن‌ها را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا