مواد لازم و آموزش پاکوره هندی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پاکوره هندی
پاکوره هندی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشور هند است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
آرد نخود خام | ½ پیمانه |
پودر مایه خمیر فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
پیازچه | ۵۰ گرم |
تره | ۵۰ گرم |
جعفری | ۵۰ گرم |
گشنیز | ۵۰ گرم |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت پکوره هندی
آماده کردن مخلوط اولیه
برای تهیه پاکورا هندی تند، ابتدا آرد سفید را با آرد نخود خام، پودر خمیر مایه و بکینگ پودر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس آب ولرم را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
افزودن ادویه
در این مرحله، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و مقدار کمی نمک و ادویههای دلخواهتان را به مخلوط اضافه کنید. سپس مواد را به آرامی هم بزنید تا ادویهها به خوبی با دیگر مواد ترکیب شوند.
اضافه کردن سبزیجات
حالا پیازچه، جعفری، گشنیز و تره را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.
سبزیجات را به صورت ریز خرد میکنیم و به مایه پاکوره اضافه میکنیم. سپس مایه پاکوره را خوب مخلوط میکنیم تا سبزیجات و دیگر مواد کاملاً ترکیب شوند.
استراحت دادن
اکنون مایه پاکوره را در وسط کاسه جمع میکنیم و روی آن را با سلفون یا یک پارچه حولهای میپوشانیم. بعد از آن کاسه را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا مایه پاکوره استراحت کند و به خوبی عمل بیاید.
قرار دادن تابه روی حرارت
پس از اینکه مایه پاکوره به خوبی استراحت کرد، یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و به اندازه کافی روغن داخل آن میریزیم تا پاکورهها در روغن شناور شوند. حالا با دست به اندازه یک گردو از مایه پاکوره برمیداریم و شکل میدهیم.
سرخ کردن
در این مرحله پاکورهها را در روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شوند. سپس پاکورهها را روی یک توری فلزی میگذاریم تا روغن اضافیشان خارج شود، و بعد آنها را با سس دلخواه سرو میکنیم.