مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو شوید با نخود فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلو شوید با نخود فرنگی

پلو شوید با نخود فرنگی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا با مرغ یا ماهیچه سرو می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
نخود فرنگی ۲ پیمانه
شوید خرد شده یک و نیم پیمانه
شوید خشک ۲ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ ۴ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱ قاشق مربا خوری سر پر
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

آموزش پلو شوید با نخود فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پلو شوید با نخود فرنگی، در ابتدا برنج را خوب می‌شوییم و با کمی آب و نمک در یک کاسه خیس می‌کنیم. این کار باید حدود ۱ تا ۲ ساعت انجام شود. سپس نخود فرنگی‌ها را نیز شسته و با کمی آب در یک قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم بپزد.

مرحله دوم

شویدها را شسته و پس از آنکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز را هم شسته و پوست می‌کنیم و سپس آن را رنده می‌زنیم. پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، دارچین و آرد نخودچی را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. زمانی که همه چیز خوب مخلوط و طعم‌ها به گوشت نفوذ کرد، مقداری از مخلوط را به اندازه فندق برمی‌داریم و گلوله‌های قلقلی شکل می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم تا داغ شود. سپس قلقلی‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم. باید دقت کنیم که این کار را در دمای بالا انجام دهیم تا شکل قلقلی‌ها خراب نشود.

مرحله پنجم

در هنگام سرخ کردن، سعی کنید خیلی آنها را هم نزنید تا ظاهر آن‌ها خراب نشود. در یک قابلمه، آب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.

“““html

قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، آب لیمو را اضافه کرده و سپس برنج را داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله، وقتی که برنج نیم‌پز شد، در سه دقیقه آخر نخود فرنگی‌ها و شوید را اضافه کرده و می‌گذاریم سه دقیقه دیگر بجوشد و مواد با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط برنج را آب‌کش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله هفتم

حالا یک قابلمه دیگر برمی‌داریم و در کف آن روغن می‌ریزیم و می‌گذاریم داغ شود. ته دیگ دلخواه را در کف قابلمه می‌چینیم. اگر می‌خواهیم سیب‌زمینی ته‌دیگ شود، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم و پوست می‌گیریم و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس کنجد را روی هر ورق پاشیده و از همان طرف درون قابلمه می‌چینیم. بعد یک لایه برنج روی سیب‌زمینی‌ها می‌ریزیم. سپس نصف مقدار گوشت را روی برنج می‌ریزیم و شوید خشک را روی آن می‌پاشیم.

مرحله نهم

سپس یک لایه دیگر برنج روی گوشت‌ها می‌ریزیم و باقی‌مانده شوید و گوشت قلقلی را روی برنج می‌ریزیم و در آخر یک لایه دیگر برنج می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می‌دهیم. این غذا را می‌توانیم با ماهیچه و مرغ هم درست کنیم.

مرحله دهم

وقتی بخار برنج بلند شد، زعفران و کره ذوب شده را روی آن می‌ریزیم و شعله گاز را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۴۵ دقیقه دم بکشد. سپس در ظرف مناسب سرو می‌کنیم و آن را با ته‌دیگ کنجدی تزیین کرده و سرو می‌نماییم.

مواد لازم و آموزش پلو شوید با نخود فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا