مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو گوشت عربی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلو گوشت عربی

پلو گوشت عربی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در کشورهای عربی است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری دقیق و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
لپه ۱ پیمانه
کشمش پلویی ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی به مقدار کافی
چوب دارچین و دانه فلفل سیاه به مقدار کافی
میخک و برگ بو به مقدار کافی
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به مقدار کافی
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل به مقدار کافی

آموزش پلو گوشت عربی

مرحله اول

برای درست کردن پلو گوشت عربی خوشمزه، اول برنج را خوب بشویید و با کمی نمک در کاسه‌ای پر از آب بریزید تا یک ساعت خیس بخورد. سپس گوشت را به قطعات کوچک برش بزنید.

مرحله دوم

سپس گوشت را به همراه آب، سیر و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در زودپز بریزید و بگذارید تا خوب بپزد. در این هنگام، لپه را بشویید و در قابلمه‌ای با آب بریزید و بگذارید تا پخته شود.

مرحله سوم

بعد از پخته شدن گوشت، آن را از زودپز درآورده و آب گوشت را از صافی رد کنید تا صاف شود. حالا این آب را با چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو در قابلمه‌ای دیگر بریزید تا طعم دار شود.

“““html
می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم آب گوشت به جوش بیاید. سپس برنج را می‌شوییم و به قابلمه اضافه می‌کنیم و به طور کته می‌پزیم. وقتی که لپه‌ها کاملاً پخته شد، آن‌ها را آبکشی می‌کنیم.

مرحله پنجم

اکنون پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و آن را در یک تابه مناسب سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی شود. سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و کمی پودر دارچین، فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

به سرخ کردن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و بعد از سرخ کردن، آب جوش را به آن اضافه می‌کنیم. حالا اجازه می‌دهیم گوشت بپزد و طعم ادویه‌ها به آن نفوذ کند.

مرحله هفتم

در یک تابه جداگانه مقداری روغن می‌ریزیم و کشمش را به آن اضافه می‌کنیم. پس از کمی تفت دادن، لپه را هم به تابه اضافه کرده و کمی نمک و پودر دارچین به آن می‌زنیم و وقتی که لپه‌ها سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بر می‌داریم.

مرحله هشتم

بعد از ۴۵ دقیقه و زمانی که برنج دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و سپس مخلوط لپه و گوشت را به صورت یکدست روی آن می‌پاشیم. در نهایت، پلو را همراه با سیب‌زمینی سرخ شده و ترشی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا