مواد لازم

مواد لازم و آموزش پوتیتو بال برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پوتیتو بال

پوتیتو فینگر یک پیش غذای بسیار خوشمزه و سبک برای مهمانی‌ها است. پوتیتو بال هم غذای ساده و خوش طعمی است که می‌توان به عنوان پیش غذا سرو کرد. این غذا طعم و مزه خوبی دارد و ظاهرش هم زیباست. با تزئین مناسب، حسابی اشتها را باز می‌کند و یادگیری تهیه آن کار ساده‌ای است و افراد زیادی آن را دوست دارند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله پوتیتو بال، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم پوتیتو بال
سیب زمینی پخته شده ۵۰۰ گرم
هویج رنده شده ۲۰۰ گرم
جعفری تازه خرد شده ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
ادویه (نمک و پودر سیر و فلفل سیاه و فلفل پرک قرمز) به مقدار لازم
ماست خامه ای یا چکیده برای تزیین به مقدار لازم

آموزش پوتیتو بال

مرحله اول

برای درست کردن این کوفته خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و در یک قابلمه قرار می‌دهیم. سپس مقداری آب روی سیب‌زمینی‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را روی حرارت می‌گذاریم تا خوب بپزند. بعد از پخته شدن،皮 آن‌ها را جدا می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از پخت، سیب‌زمینی‌ها را در حالت گرم با یک گوشت‌کوب له می‌کنیم. باید دقت کنید که سیب‌زمینی‌ها را رنده نکنید یا در میکسر نریزید. حالا هویج‌ها را ریز رنده کرده و در یک تابه کمی کره می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله سوم

زمانی که کره ذوب شد، هویج‌ها را چند دقیقه در آن تفت می‌دهیم و سپس ادویه‌ها و جعفری خرد شده را به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. حالا از مخلوطی که درست کرده‌ایم، به اندازه یک گردو یا کمی بیشتر برمی‌داریم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط را با دست گرد می‌کنیم و در یک ظرف مناسب می‌چینیم. در پایان، روی آن ماست چکیده یا خامه‌ای و هویج رنده شده می‌ریزیم تا زیباتر شود. نکته این است که اضافه کردن پنیر پارمزان رنده شده هم می‌تواند طعم این غذا را بسیار بهتر کند و می‌توانید آن را به مواد اضافه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا