مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا قارچ و گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا قارچ و گوشت یکی از خوشمزه‌ترین نوع پیتزاهای معروف در جهان است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری نحوه پخت این پیتزا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی ۳ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۵۰ گرم
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
آویشن ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
خمیر پیتزا ۱ عدد بزرگ

دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت

تفت دادن پیاز

برای درست کردن پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه، ابتدا پیاز را به شکل مربع‌های کوچک خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک تابه داغ می‌ریزیم. وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم.

افزودن ادویه

حالا مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می‌کنیم و آن را خوب تفت می‌دهیم تا رنگش عوض شود. سپس حدود نصف فنجان آب جوش به تابه می‌زنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا گوشت خوب بپزد.

تفت دادن همه مواد

اکنون مقداری از قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را برای تزئین کنار می‌گذاریم و بقیه آن‌ها را به تابه می‌زنیم. همه را با هم خوب تفت می‌دهیم تا مایع اضافی تابه بخار شود و قارچ و فلفل نرم شوند.

گرم کردن فر

حال فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس خمیر پیتزا را در یک قالب یا سینی فر قرار می‌دهیم. سپس سس مخصوص پیتزا را به طور یکنواخت روی خمیر می‌زنیم.

افزودن پنیر پیتزا

دو سوم پنیر پیتزا را بر روی خمیر می‌پاشیم. بعد مخلوط گوشت را نیز به طور یکنواخت روی پنیر می‌ریزیم و در انتها باقی مانده پنیر را بر روی مخلوط گوشت می‌پاشیم.

قرار دادن پیتزا درون فر

در این مرحله، قارچ و فلفل دلمه‌ای که کنار گذاشته بودیم را برای تزئین روی پیتزا استفاده می‌کنیم و سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر به مدت چند دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس برای چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی پیتزا رنگ خوشمزه‌ای بگیرد.

نکات پخت پیتزا قارچ و گوشت

پنیر پیتزا خانگی

اگر می‌خواهید این پیتزای خوشمزه را تهیه کنید، می‌توانید خودتان پنیر پیتزا را در خانه درست کنید. البته تهیه پنیر پیتزا کمی زمان می‌برد و ممکن است کار مشکل‌تری به نظر برسد، اما پنیر پیتزای خانگی خیلی سالم و ارگانیک است. اگر می‌خواهید آموزش تهیه پنیر پیتزا خانگی را ببینید، می‌توانید به مطلب زیر مراجعه کنید.

سس مخصوص کف پیتزا

دلیل اینکه پیتزاهای رستورانی طعم بهتری نسبت به پیتزاهای خانگی دارند، استفاده از مواد تهیه‌شده به‌طور خاص است. به‌عنوان مثال، رستوران‌ها از سس کچاپ برای کف پیتزا استفاده نمی‌کنند. اگر مایلید سس مخصوص کف پیتزا را در خانه درست کنید، به مطلب زیر مراجعه نمایید.

خمیر پیتزا خانگی

یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث خوشمزه‌تر شدن پیتزا می‌شود، خمیر آن است. اگر یک بار خمیر پیتزا خانگی را امتحان کنید، دیگر به خمیرهای آماده روی نخواهید آورد. برای مشاهده آموزش تهیه خمیر پیتزا خانگی، با مطلب زیر همراه باشید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا