مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا مارگاریتا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. این پیتزا به ایتالیا تعلق دارد و در برخی کشورها با نام “پیتزای گوجه فرنگی” شناخته می‌شود. دلیل این نام‌گذاری این است که در پیتزا مارگاریتا معمولاً خبری از گوشت و فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس نیست و مواد اصلی آن، گوجه‌فرنگی و ریحان هستند. به همین خاطر این پیتزا نسبت به دیگر پیتزاها گزینه سالم‌تری به حساب می‌آید. برای یادگیری طرز تهیه این پیتزای خوشمزه ایتالیایی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی ۸ عدد کوچک
ریحان ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا مارگاریتا

آماده سازی گوجه فرنگی

اگر برایتان مهم است که پیتزا زیباتر به نظر برسد، از گوجه‌فرنگی‌های یکدست و کوچک استفاده کنید تا در نهایت پیتزای جذاب‌تری داشته باشید. ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید، سپس آن‌ها را از وسط نصف کنید و کنار بگذارید.

تفت دادن سیر ها به همراه ادویه

سیرها را با رنده ریز رنده کنید و سپس آن‌ها را به همراه مقداری روغن در تابه بپزید تا بوی خوبی از سیر بلند شود. بعد کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و بگذارید تا با هم مخلوط شوند.

افزودن ریحان به مخلوط سیر

حالا نیمی از ریحان را به مخلوط سیر اضافه کرده و بگذارید تا ریحان کمی آب باندازد و بعد از تبخیر شدن آب آن، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد کمی خنک شوند. سپس خمیر پیتزا را در قالب قرار دهید.

تهیه خمیر پیتزا

برای درست کردن خمیر پیتزا در خانه، می‌توانید از مطلب خمیر پیتزای جادویی در خانه کمک بگیرید. روی خمیر پیتزا مقداری سس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا بریزید و با قاشق آن را به طور یکنواخت روی تمام سطح خمیر پخش کنید.

پخش کردن مواد روی خمیر پیتزا

سپس مخلوط سیر و ریحان را روی خمیر پیتزا پخش کنید. بعد از آن پنیر پیتزا را روی سطحش بریزید و گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت مرتب روی پنیر بچینید. ریحان‌های باقی‌مانده را نیز روی پنیر قرار دهید.

پخت پیتزا

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود. سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر به خوبی ذوب شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیتزا طلایی و خوش‌رنگ شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا