مواد لازم و آموزش پیتزا مرغ و قارچ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پیتزا مرغ و قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از پیتزاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است و میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری روش تهیه این پیتزا، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
سس کچاپ یا سس پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
خمیر پیتزا | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ
آمادهسازی خمیر پیتزا
برای تهیه این پیتزا اولین قدم، آمادهسازی خمیر پیتزا است. شما میتوانید خمیر را خودتان درست کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید. اگر میخواهید پیتزای خوشمزهتری داشته باشید، بهتر است از خمیر خانگی استفاده کنید.
پخت گوشت مرغ به همراه ادویه
در این مرحله، گوشت مرغ را همراه با ۲ لیوان آب، پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید.
ریش ریش کردن مرغ
حدود ۳۰ دقیقه لازم است تا مرغ کاملاً پخته و آب آن تمام شود. پس از اینکه آب مرغ تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه مرغ کمی خنک شد، آن را به تکههای کوچک یا ریشریش خرد کنید.
خرد کردن فلفل دلمهای و قارچ
در این مرحله، فلفل دلمهای را خرد کنید و با مقدار کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده (یک چهارم از قارچها را نگه دارید) و به فلفل دلمهای اضافه کنید.
تفت فلفل دلمهای و قارچ و افزودن ادویه
حالا قارچ را با فلفل دلمهای چند دقیقه تفت دهید تا قارچ آب خود را پس بدهد و آب اضافی تبخیر شود. بعد از تبخیر شدن آب، مرغهای خرد شده را همراه با کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید.
اضافه کردن سس کچاپ به خمیر پیتزا
پس از دو دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. حالا خمیرهای پیتزا را در ظرف مخصوص قرار دهید و روی هر کدام ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس پیتزا بریزید و ادامه مراحل را انجام دهید.
افزودن مواد و پنیر پیتزا
در این مرحله کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و آن را روی سطح خمیر پخشش می کنیم. حالا مخلوط مرغ و قارچ را روی پنیر میریزیم و در انتها سطح پیتزا را با پنیر پر میکنیم. قارچهایی که کنار گذاشتیم را به طور زیبا روی پنیر میچینیم.
پخت پیتزا و سرو
فلفل دلمهای رنگی هم به زیباتر شدن پیتزا کمک میکند. حالا پیتزاها را داخل فر که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کردهایم قرار میدهیم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آماده شوند. برای طلایی شدن پنیر روی پیتزاها هم در آخر دو دقیقه گریل را روشن میکنیم.
نکات پخت پیتزا قارچ و مرغ
خمیر پیتزا در منزل
همانطور که در بالا گفتیم، یکی از مهمترین دلایل خوشمزه شدن پیتزا، نوع نان آن است و بهترین نان برای تهیه پیتزا، خمیر پیتزای خانگی است. اگر میخواهید خمیر پیتزای خوشمزهای در خانه درست کنید، توصیه میکنیم آموزش زیر را ببینید.
پیتزا قارچ و مرغ روی نان باگت
یکی از روشهای سریع برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ، استفاده از نان باگت به جای خمیر پیتزا است. با این روش، پیتزای ما به سرعت در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده سرو خواهد شد. برای تهیه این پیتزا، لطفاً دستور زیر را مشاهده کنید.
پیتزا قارچ و مرغ کیکی
شاید بخواهید این پیتزای خوشمزه را به صورت کیک تهیه کنید تا علاوه بر طعم خوب، ظاهرش هم جذابتر شود. در مطلب زیر میتوانید روش تهیه پیتزا به شکل کیک را مشاهده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مواد داخل کیک را با مواد این پیتزا جایگزین کنید.