مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا مکزیکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پیتزا مکزیکی

پیتزا مکزیکی یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مکزیک می‌باشد. برای آشنایی با این آموزش آشپزی خوشمزه، با ما در رضیم مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
سس سالسا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت ۱ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا ۱ عدد دو نفره
پاپریکا و آویشن به مقدار کافی
فلفل قرمز و اورگانو به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا مکزیکی

خرد کردن پیاز

برای تهیه پیتزا مکزیکی رستورانی، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. سپس پیازهای خرد شده را با کمی روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا نرم و رنگین شود. در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه نیز به تابه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن گوشت چرخ کرده

در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود و پخته شود.

ما در ابتدا گوشت را به مدت حدود ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. بعد از این، کمی پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز، اورگانو و نمک به مخلوط پیاز و گوشت اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

افزودن رب گوجه فرنگی

حالا رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا طعم خامی آن از بین برود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. در ادامه فر را روشن کرده و دمای آن را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

آماده کردن خمیر پیتزا

در این مرحله، خمیر پیتزا را در سینی فر یا ظرف مخصوص پیتزا با قطر یکسان پهن می‌کنیم. سپس سس سالسا را به طور یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش می‌کنیم. بعد، نیمی از پنیر پیتزا را روی سس سالسا می‌ریزیم.

اضافه کردن مخلوط گوشت

حالا مخلوط گوشت چرخ‌کرده را به طور یکنواخت روی پنیر پیتزا پخش می‌کنیم. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و روی گوشت می‌چینیم. در ادامه، ذرت پخته و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه می‌کنیم.

قرار دادن در فر

در این مرحله، بقیه پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پیتزا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا پنیر کاملاً آب شود. سپس برای چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی پیتزا طلایی شود. در نهایت، پیتزا را به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا