مواد لازم و آموزش پیتزا هاوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا هاوایی
پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. ابتدا پیتزاها بسیار ساده درست میشدند و فقط شامل خمیر، سس گوجهفرنگی و پنیر بودند. اما به مرور زمان، مواد مختلفی به آنها اضافه شد که نامهای مختلفی به خود گرفتند. یکی از این نوع پیتزاها، پیتزا هاوایی است. این پیتزا با مرغ و سس باربیکیو درست میشود و به پیتزای آناناس هم معروف است. ترکیب طعمهای شیرین، شور، تند و دودی در این پیتزا طعم خاصی ایجاد میکند.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آناناس | ۱ پیمانه |
پیاز قرمز | ۲ عدد |
گشنیز تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
سس باربیکیو | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
خمیر پیتزا | ۱ عدد دو نفره |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت پیتزا هاوایی
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا هاوایی خوشمزه، اول یک کاسه مناسب انتخاب کرده و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم. بعد سیرها را پوست کنده و له میکنیم (میتوانیم آنها را رنده کنیم).
مرحله دوم
در این مرحله، سیر رنده شده را به روغن زیتون اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و سپس کنار میگذاریم. بعد از آن، سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون و هر ادویه دلخواهی مزهدار میکنیم.
مرحله سوم
بعد روی ظرف حاوی مرغ را میپوشانیم و حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. سپس در یک تابه چرب شده، مرغ را از هر دو طرف گریل میکنیم. بعد درب تابه را میگذاریم و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم.
مرحله چهارم
وقتی مرغها پخته شدند و خنک شدند، آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برشهای نیم سانتیمتری قطع میکنیم و کنار میگذاریم. آناناس تازه یا کمپوت آناناس را هم به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز قرمز را به صورت خلالی خرد کرده و کنار میگذاریم. سپس قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر آماده یا خمیری که از قبل تهیه کردهایم را به طور یکنواخت در قالب پهن میکنیم.
مرحله ششم
ترکیب روغن و سیر را با یک برس روی سطح خمیر میمالیم. سپس سس باربیکیو را هم روی خمیر میزنیم. کمی پنیر پیتزا روی آن پخش کرده و سپس برشهای آناناس و مرغ گریل شده و پیازها را روی آن میریزیم.
مرحله هفتم
بعد پنیر پیتزا را روی آن میریزیم و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهایم، میپزیم تا طلایی شود و پنیرها خوب آب شوند. وقتی پیتزا را سرو میکنیم، روی آن کمی برگ گشنیز و پیاز خلالی قرمز میریزیم.