مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا هاوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا هاوایی

پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. ابتدا پیتزاها بسیار ساده درست می‌شدند و فقط شامل خمیر، سس گوجه‌فرنگی و پنیر بودند. اما به مرور زمان، مواد مختلفی به آنها اضافه شد که نام‌های مختلفی به خود گرفتند. یکی از این نوع پیتزاها، پیتزا هاوایی است. این پیتزا با مرغ و سس باربیکیو درست می‌شود و به پیتزای آناناس هم معروف است. ترکیب طعم‌های شیرین، شور، تند و دودی در این پیتزا طعم خاصی ایجاد می‌کند.

مواد لازم برای ۲ نفر
آناناس ۱ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
سینه مرغ ۱ عدد
خمیر پیتزا ۱ عدد دو نفره
پنیر پیتزا ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا هاوایی

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا هاوایی خوشمزه، اول یک کاسه مناسب انتخاب کرده و روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم. بعد سیرها را پوست کنده و له می‌کنیم (می‌توانیم آنها را رنده کنیم).

مرحله دوم

در این مرحله، سیر رنده شده را به روغن زیتون اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و سپس کنار می‌گذاریم. بعد از آن، سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون و هر ادویه دلخواهی مزه‌دار می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد روی ظرف حاوی مرغ را می‌پوشانیم و حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. سپس در یک تابه چرب شده، مرغ را از هر دو طرف گریل می‌کنیم. بعد درب تابه را می‌گذاریم و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم می‌پزیم.

مرحله چهارم

وقتی مرغ‌ها پخته شدند و خنک شدند، آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش‌های نیم سانتی‌متری قطع می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. آناناس تازه یا کمپوت آناناس را هم به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز قرمز را به صورت خلالی خرد کرده و کنار می‌گذاریم. سپس قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر آماده یا خمیری که از قبل تهیه کرده‌ایم را به طور یکنواخت در قالب پهن می‌کنیم.

مرحله ششم

ترکیب روغن و سیر را با یک برس روی سطح خمیر می‌مالیم. سپس سس باربیکیو را هم روی خمیر می‌زنیم. کمی پنیر پیتزا روی آن پخش کرده و سپس برش‌های آناناس و مرغ گریل شده و پیازها را روی آن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

بعد پنیر پیتزا را روی آن می‌ریزیم و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم کرده‌ایم، می‌پزیم تا طلایی شود و پنیرها خوب آب شوند. وقتی پیتزا را سرو می‌کنیم، روی آن کمی برگ گشنیز و پیاز خلالی قرمز می‌ریزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا