مواد لازم و آموزش پیده اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پیده اسفناج
پیده اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه است که میتواند به عنوان پیشغذا نیز سرو شود. برای یادگیری این دستور آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۳۷۵ گرم |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۳۰۰ میلی لیتر |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
برگ اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پنیر فتا | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت نان پیده اسفناج
مرحله اول
برای درست کردن پیده اسفناج خوشمزه، ابتدا آرد را با خمیر مایه فوری و یک قاشق چایخوری نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم. سپس آب و روغن مایع را اضافه میکنیم و آنها را به خوبی ترکیب میکنیم تا خمیر شکل بگیرد.
مرحله دوم
در این مرحله، خمیر را روی سطح کار میگذاریم و خوب ورز میدهیم تا به یک خمیر یکدست تبدیل شود. سپس یک کاسه مناسب میگیریم و آن را با روغن چرب میکنیم و خمیر را درون آن قرار میدهیم. در نهایت، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله سوم
کاسه را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در جایی گرم قرار میدهیم تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین، برگهای اسفناج را شسته و خرد میکنیم و در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله چهارم
اسفناج را هر چند دقیقه یک بار هم میزنیم تا آب اضافی آن از بین برود، سپس آن را کنار میگذاریم تا سرد شود. بعد از آن، تخممرغها را همراه با پنیر فتا و مقداری نمک و فلفل سیاه به اسفناجها اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی خمیر آماده شد، آن را روی سطح کار میگذاریم و خوب ورز میدهیم تا هوای اضافی آن خارج شود. سپس خمیر را به ۴ تا ۶ تکه تقسیم میکنیم و هر تکه را با وردنه به شکل بیضی باز میکنیم.
مرحله ششم
سپس سینی فر را با کمی روغن چرب میکنیم و خمیرها را درون سینی میگذاریم. مقداری از مخلوط اسفناج و تخممرغ را در وسط خمیرها قرار میدهیم و لبههای خمیر را مانند لوله جمع میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله فر را روشن کرده و دما را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم و اجازه میدهیم فر گرم شود. اگر دوست دارید، میتوانید کمی پنیر پیتزا رنده شده روی نانها بریزید که این کار اختیاری است.
مرحله هشتم
پس از ۲۰ دقیقه، کمی گریل را روشن میکنیم تا روی پیدهها طلایی شود. در پایان، پیدههای اسفناج را از فر خارج کرده و کمی روغن زیتون روی آنها میمالیم و گرم سرو میکنیم.