مواد لازم و آموزش پیراشکی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش پیراشکی
پیراشکی یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میانوعده بینالمللی شناخته میشود. این دسر خوشمزه با دستورهای مختلف درست میشود و معروفترین نوع آن، پیراشکی با کرم ساده یا شکلاتی است. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن پیراشکی کرمدار را ببینید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کرم پیراشکی | |
شیر | ۲٫۵ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ پنس |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
آموزش پیراشکی
مرحله اول
اول یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و زردههای تخممرغ را کمی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس شیر و شکر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد. سپس نشاسته ذرت را به همراه وانیل و نمک اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا کرم پیراشکی درست شود و غلیظ شود. وقتی کرم به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا کرم خنک شود.
مواد لازم پیراشکی | |
آرد سفید | ۳ تا ۴ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۲ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | یک سوم لیوان |
شیر گرم | نصف لیوان |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | ۱ پنس |
نمک | ۱ پنس |
آموزش پیراشکی
مرحله اول
ابتدا پودر خمیر مایه فوری را با شیر ولرم در یک کاسه میریزیم و در آن را میگذاریم تا خمیر مایه به مدت ۵ دقیقه عمل بیاید و حباب بزند. بعد یک کاسه بزرگ برای درست کردن خمیر انتخاب میکنیم.
مرحله دوم
حالا آب ولرم، خمیر مایه عمل آمده، تخممرغها، کره نرم شده، شکر، وانیل و نمک را به کاسه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه چیز ترکیب شود. سپس کم کم آرد اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیر درست شود.
مرحله سوم
آرد را تا زمانی اضافه میکنیم که خمیر کمی چسبناک باشد و خیلی خشک نشود. اگر خیلی آرد بریزید، پیراشکیها خوب پف نمیکنند. وقتی خمیر خوب جمع شد، آن را به یک ظرف بزرگتر منتقل میکنیم.
مرحله چهارم
بعد از انتقال خمیر، روی آن را با سلفون میپوشانیم و ظرف را به مدت یک ساعت در یک جای گرم میگذاریم تا خمیر عمل بیاید. بعد از یک ساعت، خمیر را از ظرف خارج کرده و کمی ورز میدهیم تا هوای آن خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم. سپس با قالب گرد یا حتی لیوانهای کوچک، دایرههایی از خمیر برش میزنیم.
مرحله ششم
بعد از اینکه برش زدن به اتمام رسید، خمیرهای برش خورده را در یک سینی میگذاریم و روی آنها را با یک دستمال مرطوب میپوشانیم. دستمال باید فقط نم داشته باشد و خیس نباشد.
مرحله هفتم
به خمیرها ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم، سپس در یک قابلمه بزرگ روغن میریزیم و اجازه میدهیم داغ شود و بعد پیراشکیها را در آن سرخ میکنیم. روغن باید خیلی داغ باشد تا پیراشکیها خوب پف کنند.
مرحله هشتم
بعد از سرخ کردن پیراشکیها، روغن اضافی را با یک دستمال کاغذی میگیریم و میگذاریم خنک شوند، سپس از یک سمت پیراشکیها را با یک چاقوی تیز باز میکنیم و داخل هر پیراشکی به اندازه دلخواه کرم میریزیم.
مرحله نهم
اگر خواستید، میتوانید روی پیراشکیها را هم تزیین کنید. برای این کار، شکلات تختهای با رنگ دلخواه را با کمی روغن ذوب میکنیم، سپس با قاشق روی پیراشکیها میریزیم و میگذاریم شکلات سفت شود.
نکات آموزش پیراشکی
سفت شدن پیراشکی
یکی از دلایل مهم سفت شدن و خشک شدن پیراشکی، اضافه کردن بیش از حد آرد به خمیر است. پس بهتر است وقتی خمیر کمی چسبناک است، دیگر آرد اضافه نکنید.
پیراشکی فوری
اگر وقت کافی برای درست کردن پیراشکی در خانه ندارید، پیشنهاد میکنیم پیراشکیها را به صورت لقمهای درست کنید. با این روش شما میتوانید سریعاً پیراشکیهای کوچک درست کنید. آموزش پیراشکی فوری را میتوانید در مطلب زیر مشاهده کنید.