مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیراشکی پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیراشکی پنیری

پیراشکی پنیری یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که در سراسر جهان مربو به یافت می‌شود و می‌توان آن را با مواد متفاوتی درست کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه پیراشکی پنیری را به صورت کامل و مرحله‌ای ببینید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ولرم ½ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ⅓ پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
آرد گندم ۴ پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل

“““html

سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش پیراشکی پنیری

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی پنیری خوشمزه، اول شیر ولرم را همراه با خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر در یک کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم. سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و می‌گذاریم خمیر مایه برای مدتی استراحت کند تا خمیر کند.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را همراه با بقیه شکر و نمک در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا حالت لختگی تخم مرغ برطرف شود. بعد از اینکه ۱۰ دقیقه گذشت، خمیر مایه عمل آمده را به تخم مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را در الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم. سپس آرد را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم. وقتی که خمیر نرم و لطیفی به دست آمد، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم، سپس روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر در یک محل گرم به مدت یک ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود. سپس به تهیه مواد میانی پیراشکی می‌پردازیم.

مرحله پنجم

برای این کار، فلفل دلمه‌ای و قارچ را می‌شوییم و سپس به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. گوشت را هم به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و در چرخ‌گوشت می‌ریزیم و چرخ می‌کنیم. بعد پوست پیاز را جدا کرده و می‌شوییم.

مرحله ششم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقدار روغن مایع درون آن می‌ریزیم. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله هفتم

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و ادامه می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله هشتم

حالا حرارت تابه را زیاد می‌کنیم و قارچ را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا قارچ آب نیندازد و کاملاً سرخ شود. سپس فلفل دلمه‌ای را به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی آن نیز گرفته شود.

مرحله نهم

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گوجه‌فرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود. سپس بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، حرارت را خاموش می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را ورز می‌دهیم تا پف آن بخوابد، سپس روی سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم. سپس خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با کاتر دلخواه قالب می‌زنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله، مقداری از مواد میانی را داخل خمیر پیراشکی می‌ریزیم و مقداری پنیر پیتزا هم اضافه می‌کنیم. سپس یک لایه خمیر را روی مواد قرار می‌دهیم و لبه‌های خمیر را محکم می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مواد لازم و آموزش پیراشکی پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دوازدهم

در نهایت، روغن را به اندازه‌ای اضافه می‌کنیم که پیراشکی‌ها در آن شناور بمانند و می‌گذاریم روغن خوب گرم شود. سپس پیراشکی‌ها را درون تابه قرار داده و کاملاً سرخ می‌کنیم و سپس با سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا