مواد لازم

مواد لازم و آموزش چوب شور برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش چوب شور

چوب شور یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب در دنیا است که می‌توان به روش‌های مختلفی آن را تهیه کرد. نام اصلی آن پرتزل است و ریشه‌ی آن به کشور آلمان برمی‌گردد. جالب است بدانید که در کشورهای دیگر چوب شور را با طعم‌های مختلف درست می‌کنند، اما در کشور ما فقط با طعم شور درست می‌شود. چوب شور یک نوع نان محسوب می‌شود که معمولاً با ادویه‌ها و مغزهای خوراکی تهیه می‌شود و معروف‌ترین نوع آن در ایران، پرتزل نمکی است. برای آموزش تهیه این خوراکی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم چوب شور
شیر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
نمک 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
روغن ½ لیوان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
کنجد بو داده ½ لیوان

دستور پخت چوب شور

مرحله اول

برای تهیه چوب شور خوشمزه، ابتدا شیر را در یک کاسه بریزید و روغن را به آن اضافه کنید. سپس نمک و بیکینگ پودر را همراه با سرکه سفید اضافه کنید و همه‌ی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط نمایید.

مرحله دوم

بعد از آن، آرد را کم‌کم به این ترکیب اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر شما شروع به سفت شدن کند. دست خود را با کمی روغن چرب کنید و به اضافه کردن آرد ادامه دهید.

مرحله سوم

سپس با دست خمیر را ورز دهید تا دیگر به دستتان نچسبد. بعد از این که خمیر خوب آماده شد، روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله، شروع به ورز دادن خمیر کنید. بعد، به اندازه یک گردو از خمیر جدا کنید و کنار بگذارید. هر قطعه را به شکل لوله‌ای باریک در اندازه‌های 10 تا 15 سانتی‌متر درآورید.

مرحله پنجم

با توجه به سایز چوب شورها، می‌توانید هر لوله را از وسط نصف کرده و دو نیمه را کنار هم قرار دهید. سپس، در یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله ششم

روی کاغذ روغنی، با قلمو روغن بمالید. در ظرفی با حداقل 20 سانتی‌متر سفیده‌ها را بریزید و با چنگال هم بزنید. در سینی به همین اندازه، کنجد بوداده را قرار دهید.

مرحله هفتم

هر کدام از لوله‌های خمیری را ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در کنجد بچرخانید تا به خوبی پوشیده شود. سپس خمیرها را مرتب در تابه بچینید و زیر آن شعله پخش کن بگذارید.

مرحله هشتم

حال درب تابه را بگذارید و اجازه دهید که به مدت 4 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس چوب شورها را برگردانید و بگذارید تا 3 تا 4 دقیقه دیگر نیز طرف دیگر پخته شود. سپس می‌توانید آن را سرو کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا