مواد لازم و آموزش چیکن هاندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش چیکن هاندی
چیکن هاندی یکی از غذاهای خوشمزه و تند هند است که با طرز تهیههای مختلفی درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و گام به گام چیکن هاندی را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد کوچک |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ½ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
گشنیز تازه | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل سبز | ۲ عدد |
بادام هندی | ۱۲ عدد |
آب | ¼ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
شنبلیله خشک | ۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ و ½ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ½ قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | ¾ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش چیکن هاندی
مرحله اول
برای تهیه چیکن هاندی خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبهای یکسان خرد کرده و در یک کاسه میریزیم. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و سینههای مرغ را خوب ماساژ میدهیم تا طعم آن به داخل مرغ برود.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بماند تا مزهدار شود. بعد از این مدت، پیازها را رنده کرده و با مقداری روغن در یک تابه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و پیازها را تفت میزنیم تا نرم و شفاف شوند. بعد از آن، سیر و زنجبیل تازه را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا عطر آنها آزاد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، سینههای مرغ را به تابه اضافه میکنیم و با حرارت بالا تفت میزنیم تا رنگ مرغ عوض شود و آب نیاندازد. سپس زردچوبه، فلفل قرمز، زیره، گرام ماسالا و پودر تخم گشنیز را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا سینه مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم تا ادویهها خوب سرخ شوند. در ادامه، بادام هندی را همراه با ماست و آب در میکسر ریخته و به خوبی میکس میکنیم تا پوره شود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
ادامه میدهیم به تفت دادن تا رب گوجه فرنگی خوب سرخ شود. حالا مخلوط ماست را به تابه اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم، سپس ۱۵۰ میلیلیتر آب به تابه میافزاییم و درب تابه را میگذاریم تا سینه مرغ به خوبی بپزد.
مرحله هفتم
در این مرحله، فلفل سبز را به صورت حلقهای برش داده و به همراه شنبلیله خشک به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خورش جا بیفتد. در آخر، گشنیز تازه را ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم، سپس خورش را همراه نان یا کته سرو میکنیم. نوش جان.