مواد لازم و آموزش چیکن پاستا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش چیکن پاستا
پاستا یکی از غذاهای محبوب ایتالیاست که از ترکیب اسپاگتی و دیگر پاستاها با سسها و مواد مختلف تهیه میشود. در اینجا، ما از آرد، شیر و کره به همراه تکههای مرغ سرخ شده استفاده میکنیم. این غذا را میتوان به عنوان پیشغذا در مهمانیها یا به عنوان شام درست کرد. طعمی که پنیر پارمسان و پنیر پیتزا به این غذا میدهند، آن را بسیار خوشمزه و زیبا میکند و مقدار کمی از آن میتواند یک نفر را سیر کند. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله چیکن پاستا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم |
پاستا فرمی | ۴۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۲ قاشق غذا خوری |
رب | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۵۰ گرم |
آرد سفید | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ لیوان |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل و آویشن | به میزان لازم |
آموزش چیکن پاستا
مرحله اول
برای تهیه چیکن پاستای خوشمزه، اول یک قابلمه آب را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید. سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه میکنیم. بعد پاستا را به آب جوش اضافه میکنیم تا بپزد. حدود ۱۵ دقیقه بعد، آن را آبکش میکنیم.
مرحله دوم
حین پخت پاستا، با یک کفگیر چوبی آن را هم میزنیم تا ته نگیرد. در این بین، تکههای مرغ را خرد کرده و یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس تکههای مرغ را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله سوم
بعد نمک، فلفل، آویشن و رب را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس از روی حرارت برمیداریم. برای تهیه سس پاستا، یک تابه دیگر برداشته و کره را درون آن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره ذوب شود.
مرحله چهارم
سپس آرد را به کره اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا کاملاً ترکیب شوند. بعد شیر را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا بجوشد. وقتی پاستا رفت، آن را به سس اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا مرغهای سرخ شده را هم به سس اضافه کرده و در آخر پنیر پارمسان را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس یک ظرف مناسب فر را برداشته و مواد را درون آن میریزیم. روی آن را با پنیر پیتزا میپوشانیم و به مدت ۵ دقیقه در فر میگذاریم تا پنیر ذوب شود.
مرحله ششم
بعد از آن گریل را روشن کرده تا روی پنیر کمی طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و سرو میکنیم. همچنین میتوان تمام مواد را در تابه ترکیب کرده و روی آن پنیر اضافه کرد و درب تابه را گذاشت تا با حرارت کم پنیر ذوب شود.