مواد لازم و آموزش کاری لپه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کاری لپه
کاری لپه و بادام هندی یکی از غذاهای خوشمزه در هند است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحلهی تهیه کاری لپه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لپه | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه، تخم گشنیز و برگ بو | به مقدار لازم |
زردچوبه، کاری و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه | به مقدار لازم |
بادام هندی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ تا ۳ لیوان |
شیر نارگیل | ۲۰۰ گرم |
آموزش کاری لپه
مرحله اول
برای درست کردن کاری لپه خوشمزه، ابتدا لپهها را خوب میشوییم و سپس در یک کاسه با آب قرار میدهیم و میگذاریم به مدت یک ساعت خیس بخورند. بعد از این مدت، لپهها را داخل آبکش میریزیم.
مرحله دوم
حالا لپهها را در یک قابلمه بزرگ با آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم. اجازه میدهیم لپهها به مدت ۲ ساعت بپزند تا کاملاً نرم شوند. سپس پیاز را پوست گرفته و میشوییم.
مرحله سوم
در این مرحله، پیاز را به صورت مکعبی ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. بعد پیاز را اضافه کرده و تفت میدهیم تا پیاز سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
حالا پوست سیر و زنجبیل تازه را جدا کرده و سپس با رنده ریز رنده میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم.
“““html
اضافه می کنیم. در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ادویه کاری، فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخمگشنیز و برگ بو را به پیاز اضافه می کنیم و پس از آن، تفت می دهیم تا بوی خامی ادویهها گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله ششم
حالا گشنیز را شسته و روی تخته گوشت میگذاریم و به صورت ریز خرد می کنیم. وقتی که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگش روشنتر شد، گشنیز خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله بادام هندی را در هاون میکوبیم تا کاملاً پودر شود. سپس وقتی که لپه کاملاً نرم شد، آن را درون آبکش میریزیم تا آب اضافیاش خارج شود و بعد به همراه بادام هندی پودر شده به مخلوط گوجه فرنگی اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حال آب را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزن تا خوب آماده شود. بعد از ۱۰ دقیقه شیر نارگیل را هم به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم دوباره ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.
مرحله نهم
در نهایت، بعد از این مدت حرارت را خاموش میکنیم و کاری لپه را در ظرف مورد نظرمون میریزیم. بعد از آن، با لیمو ترش تازه، پیاز و گشنیز خرد شده تزئین میکنیم و با پلو سرو میکنیم. نوش جان.