مواد لازم و آموزش کاپ کیک توت فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کاپ کیک توت فرنگی
کاپ کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و محبوب است که برای پذیرایی در مهمانی ها انتخاب خوبی به حساب می آید. اگر میخواهید مراحل درست کردن این کیک را به صورت کامل و مرحلهای یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک توت فرنگی |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
بیکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۲۲۵ گرم |
شیر | ½ پیمانه |
شکر | ۱۴۰ گرم |
نمک | ۱ پنس |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر قند | به مقدار کافی |
توت فرنگی | به مقدار کافی |
مغز گردو | به مقدار کافی |
آموزش کاپ کیک توت فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن کاپ کیک توت فرنگی خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از آن، کره را به روش بخار روی کتری ذوب کنید تا کاملاً آب شود.
مرحله دوم
در این مرحله، تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی در دور تند به مدت ۷ تا ۸ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود. سپس شیر، وانیل و کره ذوب شده را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا مواد را با همزن در دور تند به حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را در ظرف دیگری بریزید و ۳ بار الک کنید. بعد به آرامی مواد خشک را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله چهارم
در ادامه با لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس کف قالب مافین را با کاغذهای کپسولی بپوشانید و مقداری توت فرنگی و گردو را به شکل ریز خرد کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، توت فرنگی و مغز گردو را با کمی پودر قند ترکیب کرده و کنار میگذاریم. حالا دو سوم ظرفهای کپسولی را با مایه کیک پر میکنیم و بعد مقداری از مخلوط توت فرنگی و مغز گردو را به طور یکنواخت روی آنها میریزیم.
مرحله ششم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و میگذاریم کیک به خوبی بپزد. برای اینکه مطمئن شویم کیک خوب پخته، بعد از ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو میبریم و سپس بیرون میآوریم.
مرحله هفتم
اگر مایه کیک به سیخ چوبی نچسبیده باشد، یعنی کیک کاملا پخته است. سپس قالب را از فر بیرون آورده و میگذاریم کاپ کیکها به طور کامل خنک شوند. در نهایت، کاپ کیکها را همراه با چای سرو میکنیم. نوش جان!