مواد لازم و آموزش کاپ کیک زرشک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کاپ کیک زرشک
کیک زرشک، یک دسر خوشمزه و مقوی است که به راحتی در فر تهیه میشود. این کیک را در قالبهای کوچک کاپ کیک درست میکنیم. میتوان آن را ساده یا با پودر قند سرو کرد، اما اگر برای مهمانیهای ویژه باشد، میتوان با خامه فرم گرفته و زرشک یا میوههای دیگر تزیین کرد. همچنین میتوانید از خمیر فوندانت نیز برای تزیین استفاده کنید. این کیک جزو دسرهای محبوب کافی شاپهاست و طعم شیرین کیک کنار طعم ترش زرشک، طعم بسیار خوبی را ایجاد میکند. برای یادگیری روش تهیه کاپ کیک زرشک، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک زرشک | |
زرشک | ۱ پیمانه |
کره نرم شده | ۱۳۰ گرم |
شکر دانه ریز | ¾ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | کمی |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
ماست غلیظ | ½ پیمانه |
پسته خرد شده | ۴ قاشق غذاخوری |
آموزش کاپ کیک زرشک
مرحله اول
برای تهیه کاپ کیک زرشک و پسته خوشمزه، ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و به مدت نیم ساعت در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. سپس یک کاسه بردارید و زرشک و پسته را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
یک قاشق آرد روی زرشک و پسته بپاشید و کاسه را تکان دهید تا دانههای زرشک و پسته با آرد کاملاً پوشانده شود. سپس در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حجیم و کرمی شود.
مرحله سوم
بعد، تخم مرغها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و با همزن بزنید. حدود ۲ دقیقه به مخلوط زدن ادامه دهید تا همه چیز خوب مخلوط شود. سپس یک کاسه دیگر بردارید و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
مرحله چهارم
نصف مقدار آرد را به مخلوط تخممرغی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. سپس ماست غلیظ را اضافه کنید. بعد از اینکه ماست خوب مخلوط شد، بقیه آرد را اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، دانههای زرشک و پسته که در آرد پوشانده شدهاند را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس کپسولهای کاپ کیک را درون قالب قرار داده و مواد کیک را تا نیمه کپسولها پر کنید.
مرحله ششم
فر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از پخت با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس کاپ کیکها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه کاپ کیکها پخته شدند، آنها را از فر بیرون آورید و بگذارید خنک شوند. سپس میتوانید روی آنها را با پودر قند یا خامه فرم گرفته یا فوندانت تزیین کنید.