مواد لازم و آموزش کاپ کیک عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کاپ کیک عسلی
کیک عسلی یک دسر خوشمزه و سالم است که میتوان آن را به راحتی در فر درست کرد. ما این کیک را در قالبهای کاپ کیک تهیه میکنیم. میتوان کیک را به صورت ساده سرو کرد، اما برای مهمانیها میتوان آن را با خامه فرم گرفته و مارمالاد یا مربا تزیین کرد. همچنین این کیک میتواند به عنوان یکی از گزینههای منوی کافی شاپ استفاده شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کاپ کیک عسلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک عسلی | |
آرد سفید قنادی | ۱ پیمانه و ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق مربا خوری |
شکر | نصف پیمانه سر خالی |
عسل | سه قاشق غذا خوری |
شیر | یک چهارم پیمانه |
کره یا روغن | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ متوسط | سه عدد |
شیر خشک | ۱ قاشق غذا خوری سر صاف |
پودر نشاسته | ۱ قاشق مربا خوری سر صاف |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
آموزش کاپ کیک عسلی
مرحله اول
برای تهیه کاپ کیک خوشمزه و عسلی، در ابتدا آرد، نشاسته، بکینگ پودر و شیر خشک را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه بگذارید و شیر و کره را درون آن بریزید و با حرارت کم گرم کنید تا کره ذوب شود. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در یک کاسه دیگر، تخممرغها، شکر، وانیل و نمک را مخلوط کنید.
مرحله سوم
این مخلوط را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملاً پف کند و رنگش خامهای شود. بعد از آن، عسل را با یک قاشق غذاخوری آب گرم کمی رقیق کنید و به تخممرغها اضافه کنید و دوباره یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
اکنون آرد را کم کم روی مخلوط الک کرده و با لیسک یا همزن دستی به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط شیر و کره را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
حالا داخل قالب کاپ کیک، کپسولهای کاغذی بگذارید. مواد کیک را درون کپسولها بریزید تا کمی از لبهها خالی بماند. همچنین فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کاپ کیکها را در فر بگذارید.
مرحله ششم
بگذارید کاپ کیکها حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند. برای چک کردن زمان پخت، از خلال دندان استفاده کنید. اگر مواد به خلال نچسبید، کیک پخته شده و آماده است. سپس کاپ کیکها را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شوند. بعد میتوانید آنها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.