مواد لازم و آموزش کاپ کیک پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کاپ کیک پرتقالی
کیک پرتقالی یکی از کیکهای خوشمزه و مفید است که به راحتی در فر تهیه میشود. ما این کیک را در قالبهای کاپ کیک درست میکنیم. این کیک را میتوان بهطور ساده سرو کرد، اما اگر میخواهید در مهمانیها از آن استفاده کنید، میتوانید با خامه فرم گرفته و مربای پرتقال تزیینش کنید. همچنین این کیک برای کافیشاپها نیز بسیار مناسب است و میتواند به منوی آنها اضافه شود. برای یادگیری مراحل کامل و آموزش تهیه کاپ کیک پرتقالی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک پرتقالی | |
آرد قنادی | ۲ لیوان سر پر |
تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
شکر | ۱ لیوان |
آب پرتقال طبیعی | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
آموزش کاپ کیک پرتقالی
مرحله اول
برای درست کردن کاپ کیک خوشمزه با طعم پرتقال، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. همچنین همه مواد را نیم ساعت قبل از درست کردن، از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط بیایند.
مرحله دوم
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. سپس یک کاسه برمیداریم و تخم مرغها را در آن میشکنیم. بعد وانیل، رنده پوست پرتقال و شکر را به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا مواد کرمی و کشدار شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آب پرتقال را به مخلوط اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر هم میزنیم. سپس روغن مایع را هم میریزیم و دوباره در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد همزن را کنار میگذاریم و آرد الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. کف قالب مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید و از مخلوط کیک دو سوم قالب را پر کنید. سپس قالبها را در فر گرم شده قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حدود ۲۵ دقیقه زمان میدهیم تا مافینها بپزند. بعد با سیخ چوبی یا خلال دندان آنها را تست میکنیم. اگر پخته بودند، چند دقیقه هم گریل را روشن میکنیم تا روی آنها طلایی شود. سپس از فر خارج میکنیم و صبر میکنیم تا کمی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا کیکها را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم. با این مواد میتوانید حدود ۱۸ عدد کاپ کیک تهیه کنید. اگر قالب کاپ کیک در دسترس نبود، میتوانید یک قالب کیک را چرب کرده و مواد را در آن بریزید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک بپزد.