مواد لازم

مواد لازم و آموزش کاپیا شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کاپیا شکم پر

کاپیا شکم پر، یک شام خوشمزه و سبک است که خیلی خوب به چشم می‌آید. این غذا برای کسانی که فلفل قرمز را دوست دارند، یک پیشنهاد عالی برای عصرانه است و می‌تواند همراه با ماکارونی، برنج یا سالاد سرو شود. همچنین، این غذا می‌تواند به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها نیز استفاده شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپیا شکم پر، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کاپیا شکم پر
فلفل قرمز بزرگ ۳ عدد
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ ۱ بسته
گوجه فرنگی کوچک ۳ تا ۴ عدد
فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز شیرین کمی
بادام هندی (اختیاری) به مقدار لازم
سیر ۳ حبه
پنیر چدار برای تزیین

آموزش کاپیا شکم پر

مرحله اول

اولین کار این است که فلفل‌های قرمز را از وسط نصف کنیم و با یک برس خوراکی، داخل آن را روغن بزنیم. سپس آنها را در یک سینی فر قرار داده و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به همراه کمی نمک بپزیم. وقتی فلفل‌ها پخته شدند، سینه‌های مرغ را با کمی آب می‌پزیم.

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ کاملاً پخته و آب آن خشک شد، پیاز را شسته و پوست کنده و خرد می‌کنیم. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد، فلفل شیرین، قارچ خرد شده و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

قابلمه را از روی حرارت برداشته و یک ظرف مناسب انتخاب می‌کنیم و کف آن را کمی چرب می‌کنیم. مواد را از قابلمه در ظرف می‌ریزیم و فلفل‌های سرخ شده را هم اضافه می‌کنیم. در آخر، برای تزیین از پنیر چدار استفاده کرده و دوباره ظرف را در فر قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب شود. حالا غذای ما آماده سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا