مواد لازم

مواد لازم و آموزش کاچی زایمان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کاچی زایمان

کاچی یکی از غذاهای خوشمزه و تقویتی ایرانی است که با روش‌ها و مواد مختلف تهیه می‌شود. این غذا بعد از زایمان بسیار محبوب است و به همین دلیل به آن “کاچی زایمان” گفته می‌شود. در تهیه این کاچی مخصوص، از طعم‌دهنده‌ها و سبزیجات معطر استفاده می‌شود که هر کدام خاصیت‌های درمانی دارند. برای غنی‌تر کردن این کاچی می‌توانیم از مغزیجات مانند گردو، پسته و بادام استفاده کنیم. کافی است این مغزیجات را ریز خرد کرده و در انتهای پخت به کاچی اضافه کنیم. برای یادگیری بیشتر درباره این دستور پخت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کاچی زایمان
آرد 1 پیمانه
هل 1 قاشق مرباخوری
رازیانه ½ قاشق چایخوری
تخم گشنیز کوبیده شده ½ قاشق چایخوری
زیره ½ قاشق چایخوری
کره 100 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
روغن حیوانی (اختیاری) 1 قاشق چایخوری
آب 3 لیوان
گلاب ½ پیمانه
شکر 1 پیمانه
مغزیجات به مقدار دلخواه

دستور پخت کاچی زایمان

مرحله اول

برای تهیه کاچی خوشمزه و مقوی زایمان، اول آرد را الک می‌کنیم و در یک تابه می‌ریزیم (می‌توانید 2 قاشق غذاخوری آرد جوانه گندم هم اضافه کنید) و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. از حرارت ملایم استفاده کنید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود.

مرحله دوم

آرد را باید به مدت کافی تفت دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس رازیانه، هل، زیره و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و همه ادویه‌ها را با آرد تفت می‌دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند و بعد…

“““html

کره را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا بلافاصله کمی روغن مایع می‌ریزیم. (می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری روغن حیوانی هم استفاده کنید). همه مواد را با هم تفت می‌دهیم تا کره خوب ذوب شده و با دیگر مواد مخلوط شود. سپس آب را به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا با یک کفگیر چوبی، مواد را مرتب و سریع تفت می‌دهیم. سپس شکر را کم‌کم به مواد اضافه کرده و ادامه می‌دهیم تا شکر کاملاً با دیگر مواد ترکیب و ذوب شده و مایه یکدست شود.

مرحله پنجم

وقتی مایه شروع به جوشیدن کرد و غلیظ‌تر شد، زعفران دم‌کرده را اضافه می‌کنیم و هم‌چنین گلاب را می‌ریزیم. سپس مایه کاچی را به خوبی مخلوط کرده و منتظر می‌مانیم تا به غلظت دلخواه‌مان برسد.

مرحله ششم

در این مرحله، می‌توانید از مغزهای مختلف مثل خلال بادام یا گردو یا کنجد هم در کاچی استفاده کنید. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کاچی زعفرانی را داخل ظرف مورد نظر می‌کشیم و با خلال بادام یا پسته تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا