مواد لازم و آموزش کباب تابه ای ترش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تابه ای ترش
کباب تابه ای ترش یکی از کبابهای خوشمزه و محبوب در ایران است که میتوان آن را با دستورهای مختلف پخت. در اینجا، شما میتوانید آموزش کامل و مرحله به مرحله کباب تابه ای ترش را مشاهده کنید. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب انار ملس | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
آب | به مقدار کافی |
زردچوبه و زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش کباب تابه ای ترش
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابه ای ترش خوشمزه، ابتدا سس را آماده میکنیم. یک پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با مقداری روغن در یک تابه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیازها را تفت میدهیم تا طلایی و سرخ شوند. سپس مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
مرحله سوم
وقتی که رب گوجهفرنگی کاملاً سرخ شد و رنگش تغییر کرد، رب انار ملس را به تابه اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، مقداری آب به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سس به جوش بیاید. حالا حرارت را کم میکنیم تا سس خوب جا بیفتد.
مرحله چهارم
پیاز باقی مانده را با رندهی ریز رنده کرده و آب اضافی آن را گرفته، سپس آن را با گوشت چرخکرده در یک کاسه قرار میدهیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا گوشت را خوب ورز میدهیم تا چسبنده شود. مقداری روغن در یک تابه مناسب میریزیم و گوشت را در تابه پهن میکنیم. سپس گوشت را به اندازه دلخواه برش زده و دو سمت آن را کاملاً سرخ میکنیم.
مرحله ششم
سپس از سس رب انار روی کبابها میریزیم و اجازه میدهیم سس به خورد کبابها برود. در نهایت، کباب تابه ای ترش را در ظرف مناسب قرار داده و آن را با برنج زعفرانی و ترشی سرو میکنیم. نوش جان!