مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای مغزدار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب تابه ای مغزدار

کباب یکی از غذاهای معروف ایرانی و ترکی است که خیلی از مردم آن را دوست دارند. به دلیل زندگی در آپارتمان‌ها، کباب‌های تابه‌ای بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این نوع کباب با گوشت چرخ‌کرده در تابه درست می‌شود. دستور زیر برای کباب تابه‌ای مغزدار است. در میان کباب می‌توان از قارچ، پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا یا گودا استفاده کرد. البته می‌توانید به جای این مواد، از پیاز داغ، کشمش و گردو هم بهره ببرید. طبق سلیقه‌ خود و مهمان‌ها می‌توان هر نوع مواد میانی استفاده کرد. این کباب تابه‌ای می‌تواند به عنوان یک غذای شیک و زیبا در کنار برنج برای مهمان‌ها سرو شود.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 600 گرم
پیاز 3 عدد متوسط
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4 عدد
قارچ 6 عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد
هویج 2 عدد کوچک
پنیر پیتزا یا گودا به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر ¼ قاشق چایخوری
پودر زیره ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای مغزدار

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه‌ای مغزدار خوشمزه، ابتدا یکی از پیازها را شسته و پوست‌کنده، سپس آن را رنده می‌کنیم. بعد از رنده کردن، آب آن را جدا می‌کنیم. حالا یک کاسه بزرگ برداشته و گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و پودر سیر را داخل آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، آرد نخودچی را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست به خوبی ورز می‌دهیم تا مواد یکدست و منسجم شوند. حالا باید این مخلوط را حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذاریم تا استراحت کند.

“““html

مرحله سوم

برای تهیه مغز کباب می‌توانید از مواد مختلف استفاده کنید، این بستگی به سلیقه و ذائقه خانواده و مهمان‌ها دارد. ابتدا یک تابه برمی‌داریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

سپس یک پیاز را می‌شوییم و به صورت خلالی ریز خرد می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی پیازها خوب سرخ و طلایی شدند، فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

هویج را جداگانه می‌پزیم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. قارچ‌ها را می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم و داخل پیازها کمی تفت می‌دهیم. وقتی کمی تفت خورد، هویج را هم اضافه کرده و دوباره کمی تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

سپس زیر گاز را خاموش کرده و مواد را کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتند. در ادامه، گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج کرده و بین دو نایلون گذاشته و با وردنه پهن می‌کنیم تا ضخامت آن به نیم سانتی‌متر برسد.

مرحله هفتم

با یک کاتر دایره‌ای برش‌هایی از گوشت جدا می‌کنیم. مواد میانی را روی گوشت می‌گذاریم، سپس کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر گودا روی مواد قرار می‌دهیم و نصفه دیگر گوشت را روی مواد می‌گذاریم و لبه‌های گوشت را فشار می‌دهیم تا خوب به هم بچسبند.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه برمی‌داریم و با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود. گوشت‌ها را درون آن سرخ می‌کنیم. وقتی دو طرف گوشت سرخ شد، دو عدد گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله نهم

پس از آن، حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی کباب‌ها می‌گذاریم و شعله گاز را کم می‌کنیم تا با حرارت ملایم پخته و مغز پخت شوند. یک عدد پیاز کوچک را برمی‌داریم و در تابه‌ای جداگانه با روغن تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله دهم

دو عدد گوجه‌فرنگی دیگر را رنده یا به صورت پوره در می‌آوریم و کنار می‌گذاریم. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عطر و رنگ آن خوب آزاد شود. حالا پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله یازدهم

زمانی که مواد به خوبی مخلوط شدند، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به طور کامل جوش بیاید. سپس کباب‌های پخته شده را به این سس اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بمانند تا خوب مزه‌دار شوند.

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای مغزدار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دوازدهم

در نهایت، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کباب‌ها را به همراه سس باقی‌مانده در تابه در ظرف مورد نظر می‌چینیم. می‌توانیم با جعفری و ریحان تازه تزئین کرده و به همراه نان یا برنج سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا