مواد لازم و آموزش کباب عربی خانگی (مرحله به مرحله )

آموزش کباب عربی
کباب عربی یکی از کبابهای خوشمزه خاورمیانه است که با گوشت و بادمجان تهیه میشود. برای یاد گرفتن این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
بادمجان | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد بزرگ |
فلفل دلمهای رنگی | ۲ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت کباب عربی لحم و ثور
مرحله اول
برای درست کردن کباب عربی خوشمزه اول بادمجانها را به صورت راهراه پوست میگیریم. سپس کمی نمک روی آنها میپاشیم تا تلخیشان گرفته شود و آب اضافیشان خالی شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را رنده میکنیم و آب اضافیاش را میگیریم. سپس پیاز رنده شده را در یک کاسه مناسب میریزیم. حالا گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
مایه کباب را با دست حدود ۵ دقیقه ورز میدهیم تا چسبناک و منسجم شود. سپس بادمجانها را آبکشی کرده و به صورت حلقهای برش میزنیم. همچنین فلفل دلمهها را به صورت مکعبهای بزرگ خرد میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری از مایه کباب به اندازه یک نارنگی برمیداریم و روی سیخ میگذاریم. بعد یک تکه بادمجان و یک تکه فلفل دلمهای به سیخ اضافه میکنیم و این کار را ادامه میدهیم تا سیخ پر شود.
مرحله پنجم
تمام مواد را به همین روش به سیخ میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم. بعد از آن زغال را آماده میکنیم و وقتی که زغالها یکنواخت روشن شدند، سیخها را روی منقل میچینیم.
مرحله ششم
کمی صبر میکنیم تا کبابها پخته شوند، سپس سیخها را مداوم میچرخانیم تا کباب به طور یکنواخت بپزد. در میان پخت، کره را ذوب کرده و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
با یک برس، کره ذوبشده را روی کبابها میمالیم تا خوشمزهتر و زیباتر شوند. سپس گوجهفرنگیها را هم به سیخ میکشیم و روی منقل قرار میدهیم تا کباب شوند. در نهایت کبابها را با برنج سرو میکنیم.