مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب مصری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب مصری

کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی، ترکی و عربی است که همیشه طرفداران زیادی داشته. یکی از انواع این کباب‌ها، کباب مصری است که از اسمش پیداست به کشور مصر مربوط می‌شود و از گوشت فیله گوسفند تهیه می‌شود. این کباب به نوعی شکم پر است که با مواد خوشمزه پر می‌شود. همچنین، وجود رب انار ترش در این غذا باعث می‌شود که کباب طعمی ترش و دلچسب بگیرد که هم هضم آن را آسان‌تر می‌کند و هم مزه‌ی خاصی به آن می‌بخشد. برای یادگیری این طرز تهیه کباب مصری، با ما در سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت فیله گوسفندی ۸۰۰ گرم
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد میانی کباب
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه ای ½ فلفل
گلپر ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
ترخون خشک ۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ½ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب مصری

مرحله اول

برای تهیه کباب مصری خوشمزه، ابتدا فیله گوشت را به شکل ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. سپس یک کاسه بزرگ برمی‌داریم و پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و داخل کاسه می‌ریزیم. سیر را نیز خلالی کرده و به آن اضافه می‌کنیم.

“““html

مرحله دوم

در این مرحله، فلفل قرمز و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با دست پیازها را هم می‌زنیم و فشار می‌دهیم تا آب آنها بیرون بیاید. سپس گوشت را به همراه روغن زیتون اضافه کرده و درب کاسه را می‌پوشانیم. این مخلوط را برای مدت ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله سوم

یک کاسه دیگر آماده می‌کنیم و در آن پیاز خرد شده به صورت نگینی، سیر رنده شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، گردو و همچنین سبزی‌های خشک و جعفری و گشنیز ریز شده را اضافه می‌کنیم. قارچ را هم به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس در مرحله آخر، گلپر، نمک، فلفل و رب انار را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم. یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مواد مخلوط را کمی تفت می‌دهیم. بعد از ۳ ساعت که گوشت استراحت کرده، آن را در بین دو نایلون قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

سپس با استفاده از یک چکش خوب آن را کوبیده و نازک می‌کنیم. مواد تفت داده شده را روی گوشت می‌ریزیم و آن را رول می‌کنیم. سپس لبه‌های آن را محکم می‌کنیم و از وسط برش می‌زنیم. بعد با فلفل دلمه‌ای و پیازهای درشت به سیخ می‌کشیم و روی منقل کباب می‌کنیم.

مرحله ششم

وقتی کباب آماده شد، آن را در کنار کته یا برنج زعفرانی سرو کرده و می‌توانید کمی رب انار یا سس انار روی کباب بریزید. برای تزئین، کمی گردو خرد شده نیز استفاده کنید. پیشنهاد می‌شود که از رب انار ترش برای طعم بهتر استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا