مواد لازم و آموزش کباب نگینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب نگینی
کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب در فرهنگهای ایرانی، ترکی و عربی است. کباب نگینی نوعی کباب کوبیده است که با استفاده از گوشت چرخکرده گوسفند و مرغ درست میشود. این دو نوع گوشت به صورت قلقلی کنار هم قرار میگیرند و به سیخ کشیده میشوند و سپس در تابه رژیمی پخته میشوند. این کبابها به خاطر ظاهر زیبا و طعم خوشمزهاشان، گزینهای عالی برای مهمانیها و جشنهای تولد هستند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کباب نگینی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفند و گوساله مخلوط | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۷ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران سابیده شده | ۲ قاشق چای خوری |
ران مرغ بدون استخوان | ۶ عدد |
آموزش کباب نگینی
مرحله اول
برای درست کردن کباب خوشمزه و مخصوص به شکل نگینی، اول از همه گوشت مخلوط گوسفند و گوساله را با یک عدد پیاز چرخ میکنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس ۴ قاشق غذاخوری پر از پودر سوخاری به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به همراه ۱ قاشق چای خوری زعفران سابیده به مایه کباب اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه مایه را ورز میدهیم تا خوب با هم ترکیب شود. مایه کباب باید کاملاً یکدست و منسجم باشد.
مرحله سوم
حالا باید رانهای مرغ بدون استخوان و یک عدد پیاز بزرگ دیگر را با هم چرخ کنیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری زعفران سابیده و ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
مایه کباب مرغ را نیز به مدت ۵ دقیقه خوب ورز میدهیم تا یکدست و منسجم شود. هر دو نوع گوشت را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. بعد از آن، از مایهها به اندازه یک قلقلی بزرگ برمیداریم و کنار هم میچینیم.
مرحله پنجم
سپس آنها را به سیخ چوبی میکشیم. کف تابه رژیمی را کمی چرب کرده و سیخها را در آن قرار میدهیم و از هر طرف به طور تقریبی ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم. این کبابها را میتوانیم همراه با گوجهکباب و سبزیجات کبابی دیگر، به همراه برنج یا نان سرو کنیم.