مواد لازم و آموزش کباب چنجه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کباب چنجه
کباب چنجه یکی از خوشمزهترین کبابهای سنتی ایران است که با گوشت گوساله یا گوسفند تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، با وبسایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب چنجه
آماده سازی فیله گوسفندی
ابتدا فیله گوسفندی را خوب میشوییم و سپس آن را به قطعات کوچک، تقریبا به اندازهی نصف جوجهکباب، برش میزنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم. سعی کنید همهی قطعات گوشت یک اندازه باشند تا به طور یکنواخت پخته شوند.
سپس روغن زیتون را به تکههای گوشت اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا همه جای گوشت چرب شود. بعد ماست چکیده را هم میافزاییم و سپس لیمو ترش را از وسط نصف کرده و آب آن را میگیریم.
افزودن ادویه ها
آب لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه را هم به کاسه حاوی گوشت اضافه میکنیم. سپس پیازها را به صورت حلقهای خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم و همهی مواد را به خوبی با دست مخلوط میکنیم.
استراحت دادن به مواد در یخچال
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت یک شب در یخچال میگذاریم تا گوشت به خوبی طعمدار شود. یکی از چیزهای مهمی که باعث خوشمزه شدن کباب چنجه میشود همین طعمدار کردن گوشت به مدت کافی است.
آماده کردن منقل زغال
بعد از آنکه گوشت طعمدار شد، آن را از کاسه خارج کرده و به طور مرتب و یکنواخت به سیخ میکشیم. سپس منقل زغال را آماده کرده و مطمئن میشویم که همه زغالها به خوبی روشن شده باشند.
قرار دادن سیخ ها روی منقل
سیخها را روی منقل قرار میدهیم و کمی صبر میکنیم تا گوشت آبدار شود. سپس آنها را به آرامی چرخانده تا گوشت به خوبی کباب شود. اگر گوشت به مدت کافی طعمدار شده باشد، خیلی سریع آماده میشود.
سرو
اگر دوست دارید میتوانید کمی زعفران دم کرده را با کره مخلوط کنید و سپس کبابهای آماده شده را در این سس کره قرار دهید تا نرمتر و خوشمزهتر شوند. در نهایت کباب چنجه را با نان یا برنج زعفرانی سرو میکنیم.